.
Отговор в тема
Страница 16 от 21 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 509
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    http://megavselena.com/i-reche-nauka...ri-zhivotnite/

не мисля, че и учените са решили категорично, така че всеки от вас, ще е прав за себе си
    n00bs

Мега фен Аватара на skatew
    Хахаха сега за друго се хвана, като негър ти говоря? Я се стЕгай

Опит с едно шимпанзе - То си е в клетката; В един съд, наподобяващ дълбока чаша, слагат любима за маймуната храна /не помня точно какво беше/. Тя няма как да бръкне там и да си ги вземе. Маймуната сяда и започва да мисли; след няколко минути си отпива от водата, отива над чашата и изплюва водата вътре. Това го прави няколко пъти, докато нивото на водата не се качи достатъчно, че маймуната да успее да стигне храната.
    https://www.youtube.com/watch?v=c36UNSoJenI виж и това клипче с язовеца.

Това ако не е доказателство за съзнание у животните не знам кое би било
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Хора има от няколко хиляди години... От толкова се занимават и с лов... Това, че сме ги избили и просто ги няма, не значи че са започнали да се пазят повече от преди...
    Сещам се преди години по пътя за село почти всеки път виждахме я сърна, я лисица... Щом аз си го спомням, значи е било преди 12-13 години... Преди това също се е ловило, щото има ловно дружество основано през комунизма още. Само че тогава се е контролирало всичко, а сега всеки ненормалник си щъка с пушката и трепе наред и то за кеф, не за храна... Сега просто няма толкова животни...

Бай дъ уей... Миналото лято видях една сърничка на 3-4км от селото... Бях с колелото, а сърничката си стоеше съвсем спокойно в шубраците до пътя и ме гледаше... Явно не е ходила на горско училище за животни...
    Ама останалите сърнични днес що мислиш, че не се показват на пътя? А преди като не са се избивали в такъв мащаб и не са се гърмели от колите - е можело да видиш цели стада, така както днес е в Германия и животните им е все тая, заека си паси пред автомагистралата и не му пука, че го гледат хиляди хора, щото знае, че никой няма го гръмне.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Не знам дали не е тренирано, но това е супер яко https://www.youtube.com/watch?v=HiWPogX6cHs

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Аз котка ли казах бе, мейн? Папагала е по-интелигентен от котката, това не значи, че и тя няма съзнание. Ах как нямам търпение да отида в клиниката и да ти снимам статията, че да млъкнеш накрая ;д
    И моето куче отначало се стресна като се видя в огледалото, но после научи, че това е огледало.
    http://www.videoclip.bg/watch?v=23990&start=0:02
    И котка имахме, която гледа телевизия.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Не знам дали не е тренирано, но това е супер яко https://www.youtube.com/watch?v=HiWPogX6cHs
    още едно доказателство за съзнание, за протичане на мисловна дейност.
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients

http://vbox7.com/play:552ee45b&start=3

http://www.videoclip.bg/watch/243837

А не сте ли наблюдавали бездомните кучета как пресичат на зелено?
    Познавам едно бездомно дето го хранят в едно село и като бяхме на разхода с тамушните деца , кучето винаги с нас, за да ни пази. Като наближи някаква опасност- веднага излиза от преде ни, като преминава опастността назаде - то ни изчаква и отива отзаде ни, а когато се разделихме с децата - то продължи с тях, защото те са по-малките. ..

Супер фен Аватара на socareless
    taq tema stava vse po-skandalna ;d ewala

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Принципно съм съгласен с останалата част от поста ти, но тук не те разбрах какво се опитваш да кажеш.
    Познанията ми по икономика са близки до никакви, но все пак си мисля, че огромна част от нещата, които си купуваме, идват от Азия. Без петрол как точно ще ги докарат до нас ? Тирове, кораби и самолети на какво се движат ?
    А ядрения синтез от колко десетилетия вече го обещават ;/ ...

И това тука беше малко неточно. Прост пример - Китайци от вече 2 години май внасят храна от Южна Америка, където впрочем се изсичат огромни площи за да се ползват за земеделие под предлога, че е за местните, а реалността е, че угоени предприемачи съсъпват природата, за да изхранват 1млрд души в Азия. 1 млрд души, които иначе гарантирано щяха да измрат от глад, тъй като почвите им вече не са подходящи за отглеждане на каквото и да било и има недостиг на питейна вода.
    Разбира се, не съм бил там да го видя, че да го твърдя с пълна убеденост, но в един курс на вашингтонския университет, качен в курсера, ги коментираха тези неща.

Не е като да е много хубаво положението.
    Петрола не е единственият начин за задвижване на коли, кораби, тирове и т.н. Ядреният синтез се бави, но няма и изгода да се бърза с него, то е като петрола.

Храна вече може да се синтезира по чисто химичен път, в близко бъдеще това няма да бъде никакъв проблем.

И какво е постигнала техниката? Два пъти по-скъп ток от ВЕИ, електромобили, които карат по 200км и после трябва да се зареждат, а струват една камара пари + че акумулаторите са консуматив, струващ колкото колата, водородни клетки с КПД по-малко от 50%, ядрен синтез, който изисква милиарди вложения, за да му се подсигурят условия и все още няма действаща централа...
    Много сме си зависими от петрола... Щом той свърши/няма да е след 20г/, ще стане нещо страшно, ако не се открие друг евтин заместител. Щото сещаш ли се с колко ще скочи хляба, ако тракторите са електрически, а тока за тях и за заводите идва от ВЕИ? И какво, като се появи силен вятър и спрат перките, ще стоим на тъмно?
    За мен, бъдещето е в АЕЦ и евентуално, ако измислят някаква по-евтина инсталация за термоядрен синтез... Но проблема с транспорта си остава....
    Това, че всичко е скъпо и т.н. е в резултат на изгодата от нефта, но това не значи че човечеството е зависимо от него. Големите корпорации нямат интерес на пазара да има кола с която да не даваш достатъчно парички. Технологиите са много напреднали, наистина много. Каква част стига до нас е съвсем др въпрос.

драйд, виж какви наводнения заляха Сърбия? Кога мислиш, че ще се включат в експлоатация тези нови технолии, щом все остават винаги неизгодни? А за ветреогенератори не ми говор. Не са екологични. Та още известно време ще се изпускат милиарди тонове горива в атмосферата, ще се секат вековните гори от мафията, срещу която никой не се бори успешно и вълната ще ни залее А преди това може да решат още една ядрена война да си спретнат.

Мега фен
    още една ;д ?

през студената война толкова много ядрени опити е имало, че тогавашното поколение е кръстено на радиацията.

айде при нас стана потоп кат в Сърбия..

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    през студената война толкова много ядрени опити е имало, че тогавашното поколение е кръстено на радиацията.

айде при нас стана потоп кат в Сърбия..
    айде, апокалипсисът е тук, какво ще правим

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Това, че всичко е скъпо и т.н. е в резултат на изгодата от нефта, но това не значи че човечеството е зависимо от него.
    Напротив! Просто за създаването на 1 литър био гориво се иска много повече енергия, труд и земеделска земя, отколкото за 1 литър нафта. Тази земеделска земя, от друга страна, се обработва с машини, искащи гориво, пръска се с препарати, искащи енергия за производството им, не на последно място е факта, че винаги ще има години без реколта, което ще значи изключително нестабилни цени... Сещаш се какво друго поскъпва заедно с горивата...ВСИЧКО.

нищо не може да се направи, ще плуваме с рибите

Напротив! Просто за създаването на 1 литър био гориво се иска много повече енергия, труд и земеделска земя, отколкото за 1 литър нафта. Тази земеделска земя, от друга страна, се обработва с машини, искащи гориво, пръска се с препарати, искащи енергия за производството им, не на последно място е факта, че винаги ще има години без реколта, което ще значи изключително нестабилни цени... Сещаш се какво друго поскъпва заедно с горивата...ВСИЧКО.
    смята се , че не всичко е на горива и двигатели вътрешно горене и компаниите днес ще фалират. нямат изгода

Мега фен
    Голям праз, боли я природата за радиация и ядрени войни. Нищо й няма.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    още една ;д ?
    Мен тая сутрин ме беше запушил един галфон от другия вход... Утре мисля да си спретна една малка ядрена бомбичка...

Ама аз изобщо не говоря за био горива.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    shtrudelche,a ti kolko pyti na den akash mamo?

Мега фен
    Щърудел направи ли си котето вегетарианец?
    http://ebafka.com/lol/282

Всъщност, ей ся се сетих, че бих изял котка, стига да има кой да я сготви.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Пф, прецаках си веганството и минах на вегетарианство отново.
    Яд ме е. Скоро пак.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Пф, прецаках си веганството и минах на вегетарианство отново.
    Яд ме е. Скоро пак.
    How?

И изобщо как си успявала да.. веганстваш до сега? I mean.. с какво заменяш всичко?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    How?

И изобщо как си успявала да.. веганстваш до сега? I mean.. с какво заменяш всичко?
    С други боклуци като соево мляко и т.н. щуротии. Веганството е най-голямата глупост на земята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си