Цитирай Първоначално написано от Karina.Ivanova Виж мнението
Реших и аз да споделя моят огрооомен проблем.
Такам.. Всеки знае, че едно момиче/жена трябва да бъде нежна,а не космата като горила.. Ей т'ва майка ми не може да го разбере.. С епилатор се изтезавам всеки ден, на всяка част от тялото. Отделно ходя и на козметик за вежди и мустак.. дъа... Обаче единствено майка ми не позволява да си епилирам гърба. Ходих на козметик и козметичката каза,че хормоните ми бушуват и щели да паднат. Аз съм сигурна, че това няма как да стане,ама нп.. Та.. За да се съгласи майка ми трябва да кажа плюсовете и минусите на всичко това.. това и сторих, но не.. майка ми веднага започна с това,че после ще стана мноого космата.. фак.. ..
Както и да е... казах й, че няма да стъпя на плаж, или на море,до като не се епилирам, а майка ми приключи разговора с думите " по -добре за мен.. " и започна един подигравателен смях.. -_-
Въпросът ми е: Как да й обясня,че всяко момиче трябва да е нежно?
Това за морето,че няма да стъпиш там докато не си премахнеш космите напълно е....доста тъп израз,честно да ти кажа.
То големия срам вече,ако имаш косми тук-там и отидеш на море!?Сякаш някой ще дойде да те гледа,колко си окосмена? Облечи си цял бански,преди да излезеш казваш- "Евал съм го,отивам да си изкарам добре ..." и това е.
Не знаеш какви хора има там.С какви белези,мелези и т.н. и не им пука,а ти се притесняваш за глупости.
Права е била козметичката