.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Липса на приятели

Здравейте! Реших,че тук може да намеря приятели,с които да започна да общувам,дори и само в социалните мрежи. Понякога се чувствам много самотна-без приятели,Без подкрепа и упора... Може би има много като мен и затова реших да пусна това съобщение. Нямам лоши намерения с това че искам да започна да си пиша с някого като мен... Просто искам да намеря повече приятели с които да общувам...

Banned Супер фен
    Насреща съм.

Супер фен Аватара на skate
    ko sta

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Насреща съм.
    Ами то и аз съм на среща

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от denichka2000_mon Виж мнението
    Ами то и аз съм на среща
    Не разбрах.

Супер фен Аватара на fanton1
    Защо не си намериш истински приятели ? Някакви проблеми ли имаш ? Или не можеш да общуваш лесно ? Само ми е интересно защо искаш да имаш виртуални приятели вместо истински .

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от denichka2000_mon Виж мнението
    Kakto I da e
    Много набързо превъзмогна самотата, браво.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Виртуалното приятелство няма да ти помогне да се почувстваш пълноценна. по-скоро ще те зомбира пред екрана и ще забравиш как се общува на живо. По-добре кажи защо се чувстваш самотна и какъв е проблемът ти с общуването за да можем да ти дадем съвети как да го превъзмогнеш.

Трябват ти само 1-2 , ама верни. То аз имам само ЕДИН-единствен приятел от класа ми , но той е най-добрия ми приятел и може да се разчита. Каква е ползата , ако имаш 20 приятели , а когато имаш нужда от тях и 1 да не ти помогне?!?!

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Виртуалното приятелство няма да ти помогне да се почувстваш пълноценна. по-скоро ще те зомбира пред екрана и ще забравиш как се общува на живо. По-добре кажи защо се чувстваш самотна и какъв е проблемът ти с общуването за да можем да ти дадем съвети как да го превъзмогнеш.
    Проблемът ми е че когато съм с приятелка и понякога не намирам тема с която да я заговоря и да провеждаме някакъв разговор... Ако съм в компания от няколко приятели и аз създавам добро настроение на другите,но това е защото допълвам неща към темата,която е подхваната... С една дума искам приятелката,с която сме излезли да се забавлява и да разговаряме за нещо през цялото време,защото когато и двете мълчим се чувствам неловко,глупаво и задръстена заради това че не мога да я заговоря първа с нещо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си