.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    veneta_venito
    Guest

Извратено гадже

Това, което казвам е много извратено, но аз му позволявам да го прави. Гаджето ми слага дамски превръзки. Събувам си гащите и ми слага, когато му кажа. Това е негова идея. Трябва ли да се притеснявам от това?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    То намираш ли го за извратено и изпитваш ли неудобство от това?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    То намираш ли го за извратено и изпитваш ли неудобство от това?
    Авторката
    Бях излязла от форума след това ми написа неактивиран акуант, но аз съм си забравила паролата на пощата и затова си направих нов акуант и нова поща за да мога да вляза.
    Лично аз не го намирам за извратено, но за другите може и да е извратено. Дори ми е интересно, защото не съч чувала за друго момче, като моето. Отначало само ми беше притеснено, че може да не се справи, но след, като му обясних мина това притеснение. Досега не съм го сподяляла това с приятелки и ако го споделям трябва ли да се притеснявам, че ще ми се подиграват?
    Последно редактирано от veneta_venito3 : 06-10-2014 на 09:56

Мега фен Аватара на baby_baby
    мда доста извратено е трябва да се притесняваш от тва

Цитирай Първоначално написано от veneta_venito3 Виж мнението
    Авторката
    Бях излязла от форума след това ми написа неактивиран акуант, но аз съм си забравила паролата на пощата и затова си направих нов акуант и нова поща за да мога да вляза.
    Лично аз не го намирам за извратено, но за другите може и да е извратено. Дори ми е интересно, защото не съч чувала за друго момче, като моето. Отначало само ми беше притеснено, че може да не се справи, но след, като му обясних мина това притеснение. Досега не съм го сподяляла това с приятелки и ако го споделям трябва ли да се притеснявам, че ще ми се подиграват?
    Щом на теб не ти е проблем, не се чувстваш некомфортно и не го намираш за извратено, значи всичко е окей. Нямам идея как ще реагират приятелките ти, зависи от техните характери и настроения.

Всеки си има странности, хората обикновено ги премълчават, защото са прекалено лични и неподходящи да бъдат заявени на всеослушание.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Ми определено извратено! Не го търпи ако не ти е приятно...

Напълно нормално е.

Супер фен Аватара на RiB
    Уау, някое момче не си слага ли? Светът наистина полудя!!!

Интересен фетиш има приятелят ти. Според мен не е извратено, но зависи ти как се чувстваш.

Супер фен Аватара на socareless
    пак добре,че не използва тампон

Не разбрах защо трябва да споделяш на приятелките си или на когото и да е ? Това са си интимни ваши лични отношения, не е нужно да са публично достояние. До момента, в който не изпитваш притеснения или страх от неговите идеи, не мисля, че трябва да го взимаш толкова навътре. И все пак ако не ти харесват идеите му може да говориш лично с него и да му обясниш как стоят нещата. Тц-тц, учудвам се понякога.

Повече от фен Аватара на analgin
    Не го намирам за толкова извратено, просто му доставя удоволствие, всеки човек си има своите фетиши и странности.
    Преди време имаше клипове с някакво момиче с фетиш към използвани тампони и превръзки и на единия си вадеше тампона и го изсмукваше целия докато отново стане почти бял , това за мен е извратено и гадно.

Цитирай Първоначално написано от Adorable Sunshine Виж мнението
    Не разбрах защо трябва да споделяш на приятелките си или на когото и да е ? Това са си интимни ваши лични отношения, не е нужно да са публично достояние. До момента, в който не изпитваш притеснения или страх от неговите идеи, не мисля, че трябва да го взимаш толкова навътре. И все пак ако не ти харесват идеите му може да говориш лично с него и да му обясниш как стоят нещата. Тц-тц, учудвам се понякога.
    Може би си помислих,че мога да споделя, защото те ми сподялят неща и от там се сетих, че мога и аз да споделя нещо.

Цитирай Първоначално написано от veneta_venito3 Виж мнението
    Може би си помислих,че мога да споделя, защото те ми сподялят неща и от там се сетих, че мога и аз да споделя нещо.
    Едва ли ти споделят чак толкова интимни неща.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз го намирам за извратено, определено.
    По принцип съм сравнително консервативен човек и това би ме стреснало!

В крайна сметка на всеки границите за извратеност са различни, така че зависи от теб, дали ще продължиш с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си