- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинска любов? да бе ..
Здравейте, не пиша често по такива форуми, но когато се налага и искам съвет от някого го правя, въпреки че имам доста хора до мен, се нуждая и от други мнения. Преди 7 месеца ми се случи да се влюбя наистина. Може би първото такова усещане в живота ми. Момичето ме намери. Отначало нямах чувства към нея, изглеждаше ми като досаден човек и въпреки това не се държах зле с нея. Постепенно я заобичах. И двамата бяхме на седмото небе от щастие. Бяхме лудо влюбени.. дали? Бях и се доверил максимално. Знаете за всички думи и обещания на момичетата, няма смисъл да ви ги цитирам.. всеки от вас е запознат предполагам. И така, преди 10 дни, както всичко си беше розово ми изтърси, че иска да сме само приятели и съм я бил изтощил? wtf? Не била готова за сериозна връзка и го осъзнала. Посъветвах се с приятели. Казаха ми, че това е второто най-смешно оправдание, след "вината не е в теб". Говорих много пъти с нея и каза, че категорично няма друг в живота и. Не искам да я забравям, не мисля че и бих могъл. Не съм и сторил нищо, но ако и досаждам и я моля, то никога няма да се получат нещата. Бих направил всичко за нея, буквално. Не мисля, че би се появило друго момиче, което да ме плени така. Нека да изключим съветите и за "връзка, с която да я забравиш". Не искам. Има ли истинска любов днес? Всичко ли е временно? Всеки ли гледа да се възползва от другия? "Обичам те" стана по-често ползван израз от "Здрасти". Какво е вашето мнение?
Издънил си се, и то още в началото. В противен случай щяхте да сте тръгнали още на първата/втората седмица (мааааксимум), протакат ли се нещата ставате приятелчета, от което трудно има изход. След известно време те е ударила съчмата и си почнал да ставаш натрапчив и настоятелен, да действаш под влиание на емоции, без да мислиш, оная ти работа е действала вместо мозъка ти (още повече пък в етапа на "приятелство"), в резултат на което ... нокаут. "Бих направил всичко за нея, буквално" е достатъчно красноречив израз, че все още си на автопилот към издънката. Забий си два шамара или накарай нея да го направи вместо теб и се събуди.
Значи човек - казвам ти като човек преминал , през същата история.
Друг човек в живота й има - believe me - може само да го харесва , но иска да разчисти терена за да се пробва.
От личен опит знам , че няма да ти е лесно , но спри докато е време - не се унижавай , като й се обясняваш в любов или се опитваш да правиш нещо по въпроса. Момичета колкото искаш - знам че в момента нещата ти изглеждат безнадеждни "че не можеш да живееш без нея" "че я обичаш" , но това е временно.
Просто и теглиш майната и си търсиш късмета другаде - щом тая шматка не те оценя, някоя друга ще го направи. "Изтощил си я" - ебасии извинението - моля те повярвай ми - такъв човек в живота ти не ти трябва.
А й има нещо друго - момичета които намират момчета - са обикновено бройкаджийки - за нея просто е било важното да те свали и да знае , че си неин, докато не скочи на следващия, а ти да й ходиш след гъза - айде не се излагай.
Относно въпроса за любовта - ако ме беше попитал преди няколко месеца щях да кажа , че съществува ,но вече знам - любов няма , има интереси , има нагон , има сексуално привличане, но любов - съмнявам се.
Извинявам се ако на места съм бил по-груб , но историята ти прилича много на моята и съм леко пристрастен.
Последно редактирано от Illusion772 : 06-10-2014 на 15:17
FAKE IT, благодаря ти за мнението.Прав си, предполагам. Аз спрях да се занимавам вече с нея, предполагам след време ще ми реве. А относно Illusion772, благодаря тиТвоето мнение наистина е прекрасно и напротив, не си бил груб изобщо. Прави сте, такъв човек в живота ми не ми трябва
Та аз все още съм толкова млад, даже съм лапе. В живота ми ще има много жени, които ще остават или по-дълго или по-кратко. А относно това, че не искам да тръгвам с някаква, за да я забравя е, че просто не искам да наранявам въпросното момиче. Все пак ще се почувствам готов и ще се опитам да се отдам на следващата любов, която срещна.
Да, и аз това си мислих днесНякак си се чувствам и по-добре и по-свободен без нея.
Лично ако питаш мен - дай си някои месец почивка. Възстанови се напълно от тая шматка и тогава започни да се оглеждаш около себе си. За следващата ти връзка , вече доста изводи ще си си направил и много по-умело и мъжки ще се държиш.
https://www.youtube.com/watch?v=1HQL2HN3G_s - а й ето ти едно поздравче от мен - 100% ще ти хареса текста![]()
Последно редактирано от Illusion772 : 06-10-2014 на 19:40
Ъм... какво, по дяволите, се случва? Очевидно се заформя някакъв клуб на Хвърчащия тестостерон.
Защо не търсиш вината и в себе си? Казваш, че нищо не си й направил, но това е твоята гледна точка. Казваш, че много си я обичал и би дал всичко за нея, а тя като те оставила, ти е казала, че си я "изтощил". Това ми звучи така, като че да си я "задушавал" във вашата връзка. И да, абсолютно възможно е да няма никой в живота й - нито бивш, нито кандидат-настоящ. Но "задушаването" е много неприятно, защото връзката наистина се изчерпва бързо.
Не казваш на колко години си, но наистина звучиш като лапе - просто преглътни загубата, извлечи си поуките и продължи напред.
То не бяха епитети, то не бяха чудесии.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Всъщност и аз отначало си мислих като теб.Поговорих с нея на тая тема и тя ми каза, че няма нищо такова.
П.С. в профила ми пише на колко години съм
Последно редактирано от v3ndetta7 : 06-10-2014 на 20:15
Ъъм ... какво, по ангелите, се случва?! Очевидно се заформя някакъв клуб на "Недочух, недоразбрах, но пак се наврях".
Тук не става въпрос за никаква връзка и драми. Хората са приятелчета, докато на главния герой не му скимва, че това не му стига и иска още, при което става настоятелен и натрапчив в очите на момичето и тя го отсвирва.
За какви епитети и чудесии говориш, какичке? Да не обърка темата с "намислете си думичка, преди да влезете и вижте дали ще съвпадне с нечия друга".
Стига налива момчето, виж че е разбран и е пич, издъни се, разбра къде е сгрешил и ся продължава напред, от какво недоволстваш![]()
Всъщност тя от самото начало искаше да сме нещо повече .. говорим за 7 месеца, от които поне 5 сме заеднотака де .. бяхме
Уф .. за какво ти трябваше да се обаждаш, ся онова, злото ... пипна ме на тясно![]()
Не мога да разбера откъде идват тези хлебарки и с какво се хранят, че да стават толкова големи. Наистина ми е непонятно!
Не търси вината в себе си. Момичето ти е казало какво иска - раздяла. Много по-добре да се разберете с думи, отколкото да се лъжете. Понякога нещата не се оправят, трябва да ги приемеш. Приеми, че хората до теб не мислят като теб и ако ти още я обичаш, тя теб може би не. Нищо не може да стане насила. И да, истинска любов има - ти си я изживял. "Истинска" не значи "вечна" и "единствена".
Съжалявам, че изкопавам теми, но има напредък. Трябваше да разбера по гаден начин, че има друг, който е от друг град и даже не са се виждали ..
Изпълнен съм с адски много гняв. Не знам как да се отърва от него..
търся си гадже<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Разбира се, че има друг.
Няма защо да си гневен. Тя е решила, че не иска да е с теб, харесва друго момче. Това са нормални неща от живота. Някоя друга ще се намери, с която да се харесвате взаимно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
разбрала е, че си лесна мишена
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick