- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Facebook проблем с гаджето
Значи приятелката ми с която сме вече 6 месеца.. така имаше 1-2 дето и пишат в фейсбука и с нея се бяхме разбрали да не им отговаря да не им пише повече.. Гледам днес отново се водят разговори, пишат с едното момче особено, макар той е малък ( 10 клас) пък тя ще е студентка 1 година.. Чак не прочетох какво са писали, но и казах да го блокира, или да си махне фейсбука, да го маха от приятели.. т.н. Тя естествено не се съгласи, аз нямам фейсбук.. Не исках да се караме затова , но ме дразни това положение много, да настоявам ли повече да го блокира ? Какво ще кажете или да си върна моя фейсбук..
Не искам да и правя скандали затова, но пък вътрешно са побърквам при мисълта че си пише,, накрая ще взема да пиша на момчета да спре да я търси..
Защо да не си пише момичето?
Това е толкова глупаво, да ограничаваш човека до себе си.
Може пък да и е приятно да си говори с тях.
*сън*
Стига си я притискал какво лошо има да си пише се пак не са се виждали нито нищо нищо чудно ако продължаваш да я притискаш да те зареже
абе то така се започва пишат мишат почва по едното време нон стоп говорене и после дай да се видим т.н.
Ти пък що гледаш с кой си пише във фейсбук?
I`m trying to make your dreams come true...
Колкото повече я ограничаваш, толкова повече тя ще го прави, дори и само напук да е. Собственическите чувства никога не водят до хубаво...
Никога не се предавай!!!
До колкото разбрах едното момче е 10 клас а тя след 1 година ще е студентка ?
Тогава кфо и береш грижата не вярвам след 1 седмица момиче на 18 години да ходи да се из**ка с дете на 16 години дето незнае още дали му се пикае или вода му се пие.
и ВСЕ ПАК СУПЕР МНОГО МЕ ДРАЗНИ МИСЪЛТА САМО, ПРОСТО ТРЯБВАШЕ НЕСКА ДА ПРОЧЕТА КАКВО СА СИ ПИСАЛИ, и да съм спокоен, как ми се иска фейсбук да се преебе ама няма как това да стане.. Не искам да я ограничавам , но пък не искам да си пише и с момчета по цял ден... щото сигурно цял ден е в фейбука...
точно вниманието което получавах преди няколко дена сега липсва... и свързвам с това .. няма с какво друго..
Пробвай с "психарското ми поведение я отблъсква".точно вниманието което получавах преди няколко дена сега липсва... и свързвам с това .. няма с какво друго..
от кой труп?
Позната ситуация .. Не й мрънкай и не я притискай, в повечето случай нещата са много далеч от това, което си представяме. Има право да си пише с други, не е нередно и не би трябвало да те притеснява особено.
Тя е със теб, в леглото е до теб, а ти се притесняваш, че си пише със някакво хлапе?
Мда, продължавай да се втренчваш и мрънкаш за това, и наистина има вероятност да отиде при него.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Да но като си пиша с нея я чакам 2 мин да ми отг по 1 думичка , а по принцип не е така и ми отг веднага.. и ми се обеснява пък сега не е така
Точно в тази ситуация не прави нищо. Това е много добър тест на връзката ви. Ако залитне по него ще разбереш, че не си е заслужавала, но ако държи на теб ще ти е вярна.
бах тоз фейсбук само усложнява живота
що му обръщате толкова внимание? к'во значение има кой с кого си пише?
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
тя иска ли да ти изневери...ще си намери начин,това че ще си махне фейсбука няма да и попречи по никакъв начин
Ей това твоето мислене до никъде няма да те докара. ПИШИ СИ И ТИ С ДРУГИ МОМИЧЕТА. На тая твоята шафрантия очевидно не ѝ пука, защо на теб трябва да ти пука?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ех, ако го нямаше тоя фейсбук колко по-малко проблеми щяхте да имате :Д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.