- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Facebook проблем с гаджето
Е нормално е да те дразни, защото явно тя е егоистка. Ти ако погледнеш друга и ще скочи до небесата, а тя като си пише с някой е безобидно или "ами той ме разписа, какво да направя?". Прави и ти като нея, връщай си профила и започни да харесваш и коментираш снимки на някои готини момичета и ти е гарантирано, че ще ти се издразни.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Няма нищо лошо да контактува с други момчета стига да не флиртува с тях .. Според мен си малко краен да и забраняваш да си пише с тях и това значи че не и вярваш
+1 ;д
Стига, момичето има приятели момчета и момичета, както си говори с приятелките си така и с приятелите.. Каза, че са по-малки, едва ли я вълнуват особено, когато вече си има гадже.. Не може да я ограничаваш за щяло и нещяло, по-скоро да скъса с теб, ако се опитваш да я контролираш. Има правото да си пише, с който си поиска, а ти не мисля, че имаш повод за притеснение, след като не е имало признаци, че са повече от приятели.. Ако искаш можеш да я питаш, ама така по-спокойно да вмъкнеш в темата как са се запознали, кои са и т. н. Но в никакъв случай не ѝ казвай да не си пише с тях, а и честно казано не мисля, че е твоя работа с какво си пише във Фейсбук с приятелите.. Ако не получаваш голямо внимание просто я покани да излезете заедно например, да си поговорите и т. н.
Фейсбук е като болест. Тя няма да те зареже с десетокласника, може да те зареже да се отдаде на фейсбук. Наистина, фейсбук е толкова обаятелен, защото виждаш само това, с което останалите искат да с перчат - снимки, пътешествия, нови придобивки. Докато тук във форумите показваме най-лошото, което имаме, най-перверзните и най-безсрамните си мисли. Показваме, че можем да паднем по-ниско, отколкото и ти сам можеш да паднеш. Е те това е: твоята приятелка съзерцава лъскавия живот на своите фейсбук приятели, за да може и тя да създава илюзия за свой собствен лъскав живот. Най-добре е да поддържа жива връзка с този десетокласник, може да настояваш да се запознае лично с него и така да поддържа приятелството си и също така да си затвори фейсбука. Така ще излезе, че не ревнуваш от момчето и приятелкатата ти няма да се обиди.