.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Germany
    Взимай испански.Немският ми е перфектен (там от 3 години,уча и френски от 2 години,испански започвам другата година и да ти кажа френския не е по-малко труден от немския..а испанския е най-лесният от 3те езика,и се говори повече отколкото немския.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    Взимай испански.Немският ми е перфектен (там от 3 години,уча и френски от 2 години,испански започвам другата година и да ти кажа френския не е по-малко труден от немския..а испанския е най-лесният от 3те езика,и се говори повече отколкото немския.
    Не е най-лесния от трите, повярвай ми. Немският с падежите си побеждава всички, но наклоненията в испанския са просто.. Да не ги коментирам. И във всичките 75947548393 времена не са хич лесни. И ти го казвам от опит, за 5 години в гимназията имам около 700 часа испански изучени и хич не ми е било лесно. Учила съм и немски, също не е лесен, но не подценявай испанския.
    Последно редактирано от Wednesday666 : 06-15-2014 на 16:06

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Не е най-лесния от трите, повярвай ми. Немският с падежите си побеждава всички, но наклоненията в испанския са просто.. Да не ги коментирам. И във всичките 75947548393 времена не са хич лесни. И ти го казвам от опит, за 5 години в гимназията имам около 700 часа испански изучени и хич не ми е било лесно. Учила съм и немски, също не е лесен, но не подценявай испанския.
    Ем щом казваш..макар че доста учители които го преподават и знаят един от другите 2 езика са ми казвали че е сравнително по-лесен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си