.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Бременна съм от брат ми

Няма да изпадам в подробности ще си призная това, което стана. Първият път, когато правих секс с брат ми нашите бяха на работа. Спим попринцип в различни стаи, но тогава баща ми правеше ремонт в стаята на брат ми и брат ми трябваше да се измести да спи в моята стая. В моята стая трябваше да спим на едно легло, защото в нея има само едно голямо легло. В леглото бях нощница а брат ми спи по слипове. Бързо заспахме. На сутринта, когато нашите вече бяха заминали аз го пипнах по пениса и усетих, че е много надървен. Тогава се излежавахме. Тогава той каза, че съм палавница и, че това е нередно. Аз му казах да не си гей? Той тогава замълча, но с тези думи той нямаше, как да не прави секс с мен. Аз станах и набързо отидох до тоалетната. След това влязох и свалих нощницата си пред него и му казах да го направим. Той отново отказа, но аз почнах да го целувам първият път се дръпна но след това почна и той. Стигна се до секс. Провихме го без презерватив. Така свикнахме да го правим. Така се случи, че съм бременна. Засега само двамата знаем, но скоро ще научат и наште и то много скоро. Сега те са на гости и е добре, че ги няма. Какво да правя? Аборт ли или да родя?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Аман от тролове

Супер фен Аватара на The Cheetah
    пак некадърен трол

Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    пак некадърен трол
    Говоря сериозно а ти си мислиш, че съм трол. Трябва такива коментари, като твоят да се трият. Не си ме виждала и не ме познаваш.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Гинеколог и от там на психиатър

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Иди при братчеда да ти направи второ.
    Welcome to the Jungle...

хайде стига с идиотски коментари!!!

Гергана, Ти си на 18г. Как се виждаш с бебе от брат ти?

Цитирай Първоначално написано от SunnyDJ Виж мнението
    Гергана, Ти си на 18г. Как се виждаш с бебе от брат ти?
    Това ще ме направи по-отговорна. Ще е трудно, защото трябва да съчетавам бебето с образованието си а и това, че съм много млада а и живота е пред мен. Ако получа помощ от роднините ще го отгледам. Ще направя така, че да бъде щастливо. Друго нещо е, че хората ако им кажа, че е от брат ми ще ни сметнат за някакви извратеняци. Но ще ми е гадно да направя аборт и да се оттърва от него. Може би трябва да се примиря с това, което може да стане и да го запазя.

Остава и баща ти да ти направи едно и ще станете съвсем като в сапунен сериал.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Боже мой.. Дано си трол, че иначе и психиатър не знам ще може ли да ти помогне.

trosha4a
    Guest
    Остави настрана, че е извратено, както и моралните принципи, но кръвосмешението може да се отрази доста зле на това бебе чисто физически... Според мен направи аборт, ако не за теб то поне помисли за бебето. И все пак шанса да тролиш е 79.35%

Абсолютно убедена съм, че си трол, но ще се опитам да си представя, че е истинско.
    При кръвосмешение, шанса бебето да има някакви усложнения е около 60% и нагоре. Така че, абортирай. Иначе откъде накъде ще правиш секс със собствения си брат?! И той е виновен, щом се е съгласил, но защо, по дяволите, си го предизвикала?!
    Спрете да се шегувате с такива неща.

Цитирай Първоначално написано от Arctic Виж мнението
    Абсолютно убедена съм, че си трол, но ще се опитам да си представя, че е истинско.
    При кръвосмешение, шанса бебето да има някакви усложнения е около 60% и нагоре. Така че, абортирай. Иначе откъде накъде ще правиш секс със собствения си брат?! И той е виновен, щом се е съгласил, но защо, по дяволите, си го предизвикала?!
    Спрете да се шегувате с такива неща.
    Преди да се стигне до секса с брат ми едно момче ми беше разбила сърцето. Няколко месеца с това момче бяхме заедно но той скъса с мен. Трябваше ми момче, което ме обича и, което аз го обичам. Страхувах се да се обвържа с ново момче,защото можех отново да бъдя зарязана и да страдам. Много мислех, какво мога да направя и се спрях на брат ми. Знаех, че ме обича, защото съм му сестра и, че няма да ме нарани. Аз съм виновна, защото не трябваше да го предизвиквам да прави секс с мен, но и той е виновен, че не ми отказа. Че бебето може да има усложнения небях чувала. Няма, как да причиня това на бебето и затова мисля да те послушам и да направя аборт.

Едно нормално осемнадесет момиче щеше да знае, за това, че детето може да има усложнения, при кръвосмешение.
    Аман от тролове вече..
    Айде на психиатър!

то рискът от увреждания е по-голям от раждаемостта след 30 годишна възрат на майките, ама колко я прескачат?

Цитирай Първоначално написано от xNarcisseNoir Виж мнението
    Едно нормално осемнадесет момиче щеше да знае, за това, че детето може да има усложнения, при кръвосмешение.
    Аман от тролове вече..
    Айде на психиатър!
    Това, че незнаех преди да ми кажат във форума не ме прави луда. Имам пропуски в знанията, но не са големи.

GErgANa18... И психиатър няма да ти помогне... Като гледам колко зле се изразяваш, само па 18 годишна ми приличаш + ако наистина си беше случило нещо такова, 100% съм убеден, че нямаше да попиташ, а дори и да попиташ, щеше да бъде като гост... + никът ти е ... GErgANa18....
    Ако наистина е така, макар че шансът е 50%, направи аборт защото ако се роди "недъгаво" ... хем на тебе, хем на него, че и на брат ти ще ви е супер гадно....

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Ти за дурго трябва да ходиш на психиатър, герганчее

Цитирай Първоначално написано от aaster23 Виж мнението
    GErgANa18... И психиатър няма да ти помогне... Като гледам колко зле се изразяваш, само па 18 годишна ми приличаш + ако наистина си беше случило нещо такова, 100% съм убеден, че нямаше да попиташ, а дори и да попиташ, щеше да бъде като гост... + никът ти е ... GErgANa18....
    Ако наистина е така, макар че шансът е 50%, направи аборт защото ако се роди "недъгаво" ... хем на тебе, хем на него, че и на брат ти ще ви е супер гадно....
    Аборт ще правя то се е видяло. Като друг път не съм влизала в форума освен сега не знам, как се пише, като гост и това, че никът ми е GErgANa18 няма значение, защото има много други момичета с това име. Пиша, защото реших да споделя анонимно с другите преди да се стигне да родителите ми. Аборта струва пари и няма, как сама да ги набавя и затова трябва те да ми отпуснат. А питам, защото ние с брат ми сме на мнение, че аборта е убииство.

Мда, абортът е убийство, а да се ебеш с близки роднини - нещо напълно нормално. Евреи ли сте?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Мда, абортът е убийство, а да се ебеш с близки роднини - нещо напълно нормално. Евреи ли сте?
    Не сме религиозни. Най-важното за нас е любовта.

И инцеста.
    Welcome to the Jungle...

Любовта... Честно казано ако се обичахте, щяхте да си купите поне една кутия Durex .... + това нали сте го правили много пъти... та ...

Защо бе роди си детето, може да напишеш книга за това някъв сапунен сериал измисли. Как ще го махаш та това си е чиста златна мина. А и ще си сигурна, че детето е твоя кръв само

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си