- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отлагане на цикъла с протиовазачатъчни
Здравейте хора, значи след малко по-малко от месец съм на море и разбира се - точно тогава трябва да ми дойде. Мисля да си взема някакви противозачатъчни, да ги пия 1 седмица преди и по време на морето и после да ги спра. Като че ли най-много хвалят Ясмин. Ако може да споделите някой има ли подобна практика и има ли някакви странични ефекти, освен разместване на цикъла и какви противозачатъчни взима.
Само да кажа, да, ще ида на лекар преди това, но не мога да намеря точна информация в чичо Гугъл кога аджеба да ги почна тия хапчета, за да е сигурно, че няма да си гледам моренцето от плажа през цялата почивка.
Витамин Ц и тампони не са ми опция, просто...не. Знам, не е добре да си играя така, ама какво да направя, като тая черна прокопа ще ми се тресне точно като съм на море. А и не планирам да го правя този номер поне още година. Дано ми влезете в положението и ми помогнете![]()
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
Не, решила съм го, от години не съм ходила на море и сега ще ми се натресе точно тогава. Много жени го правят този номер и оцеляват, веднъж годишно е все пак за примерно 2 седмици.
Купи си тампон бе, кви са тез глупости да си вредиш на организма?
Добре хора, питам съвсем човешки и казах, че не искам тампон, защото като излизам от водата имам кървави дири се едно са ме посекли.
ъъ аз бях така миналата година, ама си пиех хапчетата още от преди година по други причини
След като си бях изпила поредния блистер, трябваше да направя 7 дневна почивка, но ако го бях направила, щеше да ми дойде цикъла и за това почнах веднага следващия блистер. :> Не ми дойде, морето беше готино, после си ми дойде цикъла и освен дадата на следващите идвания, не съм имала други проблеми. :> Но това си е при мен, не знам при теб как ще е.
Хапчетата които пих (вече ги спрях) били уж 'леки', казват се Гестодет, но ест ти трябва рецепта :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^Мерси за свестния отговорПо 21 хапчета ли са в опаковка и ако ги почна седмица преди морето, което също се пада седмица преди датата, на която трябва да ми дойде, ще ми свършат ли работа?
Тези моите бяха 21, да. И мисля, че ще ти свършат работа. НО задължително се консултирай преди това с лекар.
4XCOKИ
Да, разбира сеСъщо така - само с рецепта ли се взимат? Ако догодина пак ми се наложи да си взимам, трябва ли отново да ходя за рецепта?
Само с рецепта - да. Могат да ти дадат такава, която можеш да ползваш постоянно, без да се налага всеки месец да взимаш нова.
И бтв.. аз току що разбрах, че май и аз ще трябва да направя същото. ^^
4XCOKИ
ShtrudeL, благодаря ти много за отговорите!
Последен въпрос - кога започват да се пият противозачатъчните? В началото на месечния цикъл, края на менструацията или кога?
Molqq? Ne go prawi shte si razwalish organizuma![]()