.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End

Отлагане на цикъла с протиовазачатъчни

Здравейте хора, значи след малко по-малко от месец съм на море и разбира се - точно тогава трябва да ми дойде. Мисля да си взема някакви противозачатъчни, да ги пия 1 седмица преди и по време на морето и после да ги спра. Като че ли най-много хвалят Ясмин. Ако може да споделите някой има ли подобна практика и има ли някакви странични ефекти, освен разместване на цикъла и какви противозачатъчни взима.
    Само да кажа, да, ще ида на лекар преди това, но не мога да намеря точна информация в чичо Гугъл кога аджеба да ги почна тия хапчета, за да е сигурно, че няма да си гледам моренцето от плажа през цялата почивка.
    Витамин Ц и тампони не са ми опция, просто...не. Знам, не е добре да си играя така, ама какво да направя, като тая черна прокопа ще ми се тресне точно като съм на море. А и не планирам да го правя този номер поне още година. Дано ми влезете в положението и ми помогнете
    And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Недей да си объркваш организма с тия хапчета

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Не, решила съм го, от години не съм ходила на море и сега ще ми се натресе точно тогава. Много жени го правят този номер и оцеляват, веднъж годишно е все пак за примерно 2 седмици.

Купи си тампон бе, кви са тез глупости да си вредиш на организма?

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Добре хора, питам съвсем човешки и казах, че не искам тампон, защото като излизам от водата имам кървави дири се едно са ме посекли.

Мега фен
    Град
    <3
    ъъ аз бях така миналата година, ама си пиех хапчетата още от преди година по други причини
    След като си бях изпила поредния блистер, трябваше да направя 7 дневна почивка, но ако го бях направила, щеше да ми дойде цикъла и за това почнах веднага следващия блистер. :> Не ми дойде, морето беше готино, после си ми дойде цикъла и освен дадата на следващите идвания, не съм имала други проблеми. :> Но това си е при мен, не знам при теб как ще е.
    Хапчетата които пих (вече ги спрях) били уж 'леки', казват се Гестодет, но ест ти трябва рецепта :>
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    ^Мерси за свестния отговор По 21 хапчета ли са в опаковка и ако ги почна седмица преди морето, което също се пада седмица преди датата, на която трябва да ми дойде, ще ми свършат ли работа?

Мега фен
    Град
    <3
    Тези моите бяха 21, да. И мисля, че ще ти свършат работа. НО задължително се консултирай преди това с лекар.
    4XCOKИ

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Да, разбира се Също така - само с рецепта ли се взимат? Ако догодина пак ми се наложи да си взимам, трябва ли отново да ходя за рецепта?

Мега фен
    Град
    <3
    Само с рецепта - да. Могат да ти дадат такава, която можеш да ползваш постоянно, без да се налага всеки месец да взимаш нова.
    И бтв.. аз току що разбрах, че май и аз ще трябва да направя същото. ^^
    4XCOKИ

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    ShtrudeL, благодаря ти много за отговорите!
    Последен въпрос - кога започват да се пият противозачатъчните? В началото на месечния цикъл, края на менструацията или кога?

Ivet_us
    Guest
    Molqq? Ne go prawi shte si razwalish organizuma

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си