.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Да разнообразим секса

С приятеля ми сме заедно от две години и половина, но правим секс постоянно на едни и същи пози (аз върху него, мисионерска и задна /не в дупето, просто аз с гръб към него/). Искам да разнообразим малко сексуалния си живот, но аз нямам въображение (и имаме малко различни предпочитания). Бихте ли ми дали някаква предложения като например различни пози (но не и прекалено сложни, защото и двамата не умеем да се чекнем кой знае колко - не сме супер подвижни), различна обстановка и т.н.

Мега фен Аватара на xoxi
    Прочетете Кама Сутра. Има и пози, които стават не само за хората, практикуващи йога.
    Много двойки си падат и по храна в леглото. Най-често сметана и ягоди. Някои опитват и с течен шоколад. Ако ви се цапат чаршафите и би ви изкефило да лепнете целите, няма лошо да опитате и това.
    Правете секс на различни места из апартамента/къщата. Правете го в колата, в някой парк късно през нощта, през деня на някое място, на което няма хора, някъде из природата.... Малко въображение трябва за нещо по-нестандартно.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Пробвайте и в дупето, защото така се оправда като каза за задна, че...
    Не е толкоз зле!

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Пробвайте и в дупето, защото така се оправда като каза за задна, че...
    Не е толкоз зле!
    Най-много да го наакаш..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Да опърди кочаня.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Да оцапа пердетата.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Най-много да го наакаш..
    Еее стига де, гадно е!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не позите, а емоциите правят разнообразен секса. Просто като го правите трябва да е с желание и страст, а не да ти кажем "легни така, той да легне онака .." и да го изпълнявате дословно. Разнообразете малко обстановката, предсексуалната игра, поведението ..

Удължете и разнообразете любовната игра преди самия полов акт.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Прави му свирки и му даи да те чука в устата

Мега фен Аватара на Hilary_
    Хората са написали цели книги по този случай. Прочети някоя.

Последното, което пробвахме беше аз легнала по корем върху масата и той отзад. Супер яки оргазми получих, защото се получава натиск върху г- точката, когато корема ти е опрял в нещо. Може и същото само че ти по гръб с краката на раменете му. Не се изискват умения и е супер яко

сменете партньора...по-голямо разнообразие от това...
    Последно редактирано от de-X-ter : 07-07-2014 на 13:04

Правете го на различни места. На публично място например (не препълнено с хора,разбира се )-в парка късно вечер, в колата, паркирана на някой паркинг на голям магазин или на някое високо място, от което се вижда целия град, във вана, джакузи, в кухнята и т.н. Може да пробвате ролеви игри, завързвания на очи, ръце и прочие.

Имам и още една идея, която аз скоро мисля да осъществя, но не знам дали ще ти допадне. Теглиш един филм на случаен принцип или пък нещо, което би ти харесало да направиш, гледате го с гаджето и после правите същото Малко е странна тази идея може би, но ако не знаеш какво ще гледаш във филма може да се получи добра изненада

Мега фен
    Град
    <3
    м'чее то в чекненето е работата, ва
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
    Имам и още една идея, която аз скоро мисля да осъществя, но не знам дали ще ти допадне. Теглиш един филм на случаен принцип или пък нещо, което би ти харесало да направиш, гледате го с гаджето и после правите същото Малко е странна тази идея може би, но ако не знаеш какво ще гледаш във филма може да се получи добра изненада

Това ми напомня на една игра, която беше измислил един приятел. Но филмът не беше какъв да е, а типично филмче за възрастни. Каквото видиш-го правиш. Така и не се наканих да предложа на приятеля си да пробваме.

Цитирай Първоначално написано от LDR Виж мнението
    Това ми напомня на една игра, която беше измислил един приятел. Но филмът не беше какъв да е, а типично филмче за възрастни. Каквото видиш-го правиш. Така и не се наканих да предложа на приятеля си да пробваме.
    Точно това имам предвид Някой ако има опит нека да сподели

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    вкарайте и козичка
    n00bs

Подари му секс зарче.
    Върху него са нарисувани различни пози, която се падне тази пробвате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си