.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    moninkaa
    Guest

Arrow спада му бързо ...

Здравейте.. имам проблем относно момчето със което излизам. Проблема е там че тръгваме да го правим както му е редът първо той ми прави орална любов после аз или обратното и всичко е наред докато не тръгне да го вкарва ... просто му спада -_- пробвала съм да съм аз отгоре и пак същата работа. Говорели сме за това и казва че ме приема като много близък човек нещо като сестра. Кажете ми какво да направя за да се задържи по-дълго дори не знам дали е в мен проблема ама съм спала и със други момчета и съм нямала такъв проблем също така мисля че и той е спал с други момичета поне ако не ме лъже. Пиша тук за съвет просто не знам как да реагирам в тази ситуация,неми се случва за първи път със него и не знам просто на какво може да се дължи това . БЛАГОДАРЯ на всички предварително за отделеното време ще се радвам да ме посъветвате нещо....

Голям фен Аватара на I love Music
    Купи си помпа и го помпи когато му спадне

Супер фен Аватара на Anonys
    Кажи му да си затвори очите и като му врътнеш една свирка му скочи отгоре.

sus viqgra ili nqkvi drugi hapcheta nqma da mu spadne

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от moninkaa Виж мнението
    и казва че ме приема като много близък човек нещо като сестра.
    Ми нормално. При мисълта за кръвосмешение инстнинктите му го възпират да действа.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Сипи му виагра в питието.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от moninkaa Виж мнението
    Здравейте.. имам проблем относно момчето със което излизам. Проблема е там че тръгваме да го правим както му е редът първо той ми прави орална любов после аз или обратното и всичко е наред докато не тръгне да го вкарва ... просто му спада -_- пробвала съм да съм аз отгоре и пак същата работа. Говорели сме за това и казва че ме приема като много близък човек нещо като сестра. Кажете ми какво да направя за да се задържи по-дълго дори не знам дали е в мен проблема ама съм спала и със други момчета и съм нямала такъв проблем също така мисля че и той е спал с други момичета поне ако не ме лъже. Пиша тук за съвет просто не знам как да реагирам в тази ситуация,неми се случва за първи път със него и не знам просто на какво може да се дължи това . БЛАГОДАРЯ на всички предварително за отделеното време ще се радвам да ме посъветвате нещо....
    Явно е спукан и издиша... Потопи му го във вода и откъдето започнат да излизат мехурчета, то там е пробит. Отбележи мястото с химикал, за да не го забравиш. След това го залепи и всичко ще се оправи. Ако пак е спаднал след лепенето, вземи помпа и го напомпай.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ползвате ли презервативи? Може и от това да е.

Здравейте.Аз имам същия проблем.Когато започнах да го правя за първи път с приятелката си преди месец,всичко беше ОК.Докато не се съблякохме и започнахме да се целуваме.Тогава тя ми каза да си слагам презерватива.Аз започнах да го събуждам,но без успех.След това легнахме на спалнята за да ме обарва и да ми стане за да можем да започнем,но става ми на 80% (повече не може) и започвам да слагам презерватива и ми спада.Пробвах да и го вкарам няколко пъти,но хем беше тясна и хем ми беше мек.Направо незнам какво да правя сега. :X

Цитирай Първоначално написано от akrobata98 Виж мнението
    Здравейте.Аз имам същия проблем.Когато започнах да го правя за първи път с приятелката си преди месец,всичко беше ОК.Докато не се съблякохме и започнахме да се целуваме.Тогава тя ми каза да си слагам презерватива.Аз започнах да го събуждам,но без успех.След това легнахме на спалнята за да ме обарва и да ми стане за да можем да започнем,но става ми на 80% (повече не може) и започвам да слагам презерватива и ми спада.Пробвах да и го вкарам няколко пъти,но хем беше тясна и хем ми беше мек.Направо незнам какво да правя сега. :X
    Намали мастурбацията! И той душа носи!

Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Намали мастурбацията! И той душа носи!
    Диди,дали е от това ?

Цитирай Първоначално написано от akrobata98 Виж мнението
    Диди,дали е от това ?
    Де да те знам!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми