.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Родителите ми правят всичко това се добри намерения, разбира се, но не ме лишават от нищо ( свобода например). Опитват се всячески и грубо да ме накараш да контактувам с хора, нещо,което много добре знаят,че мразя. Аз просто искам да ме оставят цял ден вкъщи, ще си върша задълженията ще чета, ще подреждам, но те това спокойствие не го оценяват.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    +
    Трябва ти психолог и в това няма нищо страшно и обидно. Всъщност, не разбирам защо повечето настръхват, като се спомене психолог...
    На мен би ми било интересно, ама няма кой да ми плати сеанса... Винаги е интересно да научиш нещо ново за себе си и, ако е проблем, да го решиш.
    И на мен ми се ходи Мой приятел отиде и каза, че му било много забавно

Цитирай Първоначално написано от randomm_2 Виж мнението
    Родителите ми правят всичко това се добри намерения, разбира се, но не ме лишават от нищо ( свобода например). Опитват се всячески и грубо да ме накараш да контактувам с хора, нещо,което много добре знаят,че мразя. Аз просто искам да ме оставят цял ден вкъщи, ще си върша задълженията ще чета, ще подреждам, но те това спокойствие не го оценяват.
    Кажи им го. Ако все още не си-излизай за по 15-20 мин., дори и да си сама, мисля, че родителите ти ще се зарадват

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от randomm_2 Виж мнението
    омразата ми към хората
    А защо мразиш хората?

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    А защо мразиш хората?
    От дълго време се опитвам да изкореня тази своя слабост (неуспешно)

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Имах подобни проблеми и с нашите.
    Веднъж отидеш ли на психолог по един или друг начин, нещата би трябвало да потръгнат. Училищните психолози са обучени да придърпват родителите в проблемите на децата си именно защото са на ясно, че доста родители биха отказали сеанс заедно с детето си.
    Потърси помощ от човек, специализирал се да работи с деца и не се притеснявай от вашите дотолкова. Не се плаши от мнението им за теб, защото ти сама казваш, че си интровертна.Не знаеш дали те искат да ти заменят душата с друга, както се изрази, защото едва ли си ги допускала толкова близо до себе си.
    Трябва да развиеш малко смелост, за да успееш да противостоиш на лошото им мнение и да им покажеш, че си прекрасно дете. Но много хора не могат да го направят сами и именно затова трябва да потърсиш психолог...поне според мен.

Цитирай Първоначално написано от SummerHit Виж мнението
    Най-добрия съвет, който мога да ти дам е да не им обръщаш внимание. Учи си, навърши 18 и се изнеси от вас.
    Като ти гледам профилната снимка просто не мога да приема този съвет на сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си