Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
Ако не си опитен, по-добре недей скача толкова дълбоко отначало, няма да се получи добре. Особено ако ти е първи път , не смятам , че е добра идея да ходиш на гости точно с тая цел. Представи си колко ще си притеснен у момичето от майка и/или баща и. Ако държиш , разузнай какво е положението - дали живее сама, съквартиранката вкъщи ли си е и т.н. Използвай каквото сметнеш , че би проработило за теб- при мен зависи от ситуацията , най-често при изпращане след дискотека искам да се кача , за да се изпикая ( ако преди това съм разбрал , че има как да стане работата ).

Брат, защо ме питаш въпроси , чиито отговори знаеш ? На теб ще ти е неудобно да погледнеш после мацката , представи си на на нея кво ще е. Хвани си приятелка и сексът ще дойде от само себе си. Може да накараш приятелка , в смисъл на познато момиче , да те запознае с някоя мацка , с която се знае.
Да бе брат, ама моите приятели вече имат няколко бройки, а аз да тъпча на едно момиче, някак си не ми допада идеята.
Скоро станах на 17 и ми е крайно време да почна да водя сексуален живот. Ти на колко си?

Уж отиваш да пикаеш, пък и налиташ от вратата, хитър си.