Цитирай Първоначално написано от AwesomEBG Виж мнението
Браво много добро инфо си дал, повярвай ми ще помогнеш на много хора на моята (явно и на човека, който е пуснал темата) възраст. Но от мен като "човек с МНОГО малко повече опит" мога да ти кажа, че едва ли ще станат нещата както този пич ти е казал( имам предвид това, че всичко се обърква, ако вървиш по план). Аз бях също така, приятелката ми дойде у нас да "спи" и всичко си беше нормално (аз направо си бях съставил план за действие ). Гледахме мач, ако не се лъжа откриването на световното. След което легнахме и аз започнах целувки обарване по гърдите и т.н, но уви тъкмо тръгнах да я разсъбличам и тя ми каза: - Бебе в цикъл съм. Какво да ти кажа .. сринах се хаха. След няколко дни се оказа, че пак ще идва у нас и тя точно тази вечер, когато ми отказа, ми каза следното : - Ще го направим другият път като дойда. Нямах търпение да стане този ден и дойде всичко си беше по-нормално, не бях толкова притеснен поради простата причина, че и двамата знаем какво ще се случи. Легнахме и всичко си беше по план изкарахме си перфектно.(Моята история е както каза този пич "ПЪРВИЯТ НАЧИН". УСПЕХ!
Да, но като си имаш приятелка е доста по-лесно и съвсем нормално да водиш сексуален живот. Друго си е да го пробваш с момиче, с което нямаш връзка.