- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шибана работа .
 Отговор в тема
 Отговор в тема

На 17 съм имам що годе красиво лице , но имам пъпки които не са ме оставяли на мира за повече от 2 дена от около 4 години вече ... Заради тях не мога да си намеря приятелка :С. Правя всичко по силите си за да ги премахна . С кво ли не се мазах и не изпробвах ама не . Незнам какво да правяТочно когата си помисля , че сичко ще свърши , то почва отначало
Отиди на лекар, понякога само мазила не помагат, може да имаш нужда и от хапчета, за да се изчистиш
А заради кво е тогава ? Къпя се секи ден по два пъти понякода , косата ми е лол , тялото ми е лол нз. заради кво е .

Просто се чудя защо ми излизат толкова много , мислех си че е от сладкото , ок спрях го ама те не спряха с него , почнах да се грижа за лицето си ама 0 резултат . И защо на мен ? Защо на никое от момчетата които познавам не им излизат ...
Акне аут активен лосион си вземи. Нанасяй 4 пъти дневно с напоен памучен тампон, докато не започне да се лющи кожата. Тогава намали на два пъти дневно.
И си вземи хидратиращ крем, който да нанасяш 15-30 минути след лосиона.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Трябва да отидеш на дерматолог, защото в голям процент от случаите причеината е хормонален дисбаланс. Той най-добре може да ти каже какво да взимаш. Разбира се, много са важни и мазилата, но най-важно е да се отиде на лекар. Ще се махнат, споко.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Козметик? Един приятел имаше подобен проблем, лицето му беше червено от пъпки, а когато започна да посещава козметик се изчисти /не перфектно, но много му помогна/. И момчетата ходят, не е срамно.
Пък и след процедурите ми миришеше на ягоди
Не си мисли, че като нямаш пъпки ще си намериш приятелка.Посети дерматолог за да ти предпише някакви лекарства.
Както няколко пъти го казаха горе - това че нямаш приятелка, не е защото имаш пъпки.
Аз винаги съм имал чисто лице , но за сметка на това бившата ми имаше пъпки , които по онова време не намирах за проблем - така че всичко е относително. Тоест не всичко е външен вид приятелю.