.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Пих Ескапел 2 пъти за един месец

Здравейте,
    Нова съм в този сайт и се извинявам ако не съм уцелила правилния форум. На 19 години съм и никога до сега не бях пила Ескапеле(или подобно хапче), но този месец не знам какъв късмет имах, но го пих два пъти.. Цикъла ми е редовен и идва почти винаги на 22ри (или между 20-24). Първото хапче изпих на 04.06. в следствие на скъсан презерватив и от 08.06 до 12.06 имах доста странно кървене (по-кафеникаво и доста гъсто, не беше бистро както обикновено). На 22ри не ми дойде, но реших, че може да е страничен ефект от хапчето и изчаках. Цикъла така и не дойде. Днес (26.06) пак се скъса презерватива и отново изпих хапче. Тъй като цикъла трябваше да ми дойде тези дни, много се притеснявам да не предизвикам кръвоизлив или да попреча на цикъла ми да дойде? Чудя се онова четири дневно кървене(08-12), цикъл ли е било или просто страничен ефект? Ще се радвам на колкото се може повече информация!
    Благодаря ви!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ескапел, тик-така на днешните младежи!
    n00bs

Повече от фен Аватара на analgin
    Това кървене от 8 до 12 е нормално и да, абсолютно нормално е цикълът ти да не дойде на датата, която очакваш при два приема за един месец на подобна хормонална бомба , купувайте си качествени презервативи, съхранявайте и поставяйте внимателно за да не се случват още такива инциденти

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абе момичеее това не е бонбон ... какво ги правите тия презервативи?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Ужас, аз в живота си не бих пила два пъти...ти за един месец си ги изгълтала... Не давай да свършват в тебе, ни без ни със презерватив.

abe kfo pravite s teq prezervativi bee...ot iliqnci li gi kypyvate?

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Знаеш ли колко е опасно - това е една огромна хормонална бомба !!! Въобще прочете ли листовката преди да го използваш ? И ако ми кажеш, че всеки път е било с различно момче ...
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Просто се научете как се слагат презервативи. Сега ние как можем да ти кажем какво ти е. Дали е било менструация или просто страничен ефект. Тези хапчета не са безвредни, избягвай да стигаш до тях. Когато правите секс, ако свършва навън (с презерватив), няма да имаш такива терзания, защото така е по-безопасно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пийни 3ти за щастие,ако все още няма странични ефекти - ти си киборг
    maDamn

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не прочете ли листовката?

chefach
    Guest
    pii oshte 3 i si lqgai are krai na vruzkata !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си