.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Smile Четките за грим, които ползвам

Здравейте, тази тема ще бъде за четките, които ползваме.Каква марка четки за грим ползваме, и доволни ли сме от тях?
    Аз все още не съм си купила четки за грим, но смятам да го направя скоро. Много е важно качеството на четките, но качествените четки са доста скъпички, над 100 лева са. Ще ги ползвам за лична употреба
    Спряла съм се на няколко марки : Ecotools, Essence, и реплики на Mac и Bobbi Brown . Вие какви четки имате, какво мислите за тези марки, които съм изброила, ползвате ли реплики ?

Също така забравих да добавя и четките на lollipop ( http://www.lollipopcosmetics.com/ind...tegory&path=40 ) Харесала съм си един комплект, но разбрах ,че косъмчетата на четките малко падали ?

Аз от много време използвам тези на Ecotools. Харесвам ги много, бях си взела два комплекта + 1 единична за фон дьо тен.

^Този е единия

^Този е другия

^Единичната

^Купих си я преди 2 седмици някъде

^Новата за фон дьо тен

Тези на Ecotools си ги бях поръчала от Ebay за има няма 10-12лв на комплект. Бях гледала в един български блог на някакво момиче, което обясняваше за репликите на Ecotools и доколкото разбрах оригиналните четки са им по-светли цветовете на опаковките, както и самия надпис на четките. Не знам моите от кои са, но със сигурност знам, че съм много доволна. Супер меки и нито един косъм не е паднал.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Изглеждат супер, бях се спряла на тези четки, и цената им е приемлива ! Двоумя се между четките на Ecotools i Lollipop ,но разбрах ,че на Лолипоп доста им падали косъмчетата на четките. (ето го и комплекта) http://www.lollipopcosmetics.com/ima...ck-660x660.png

Това са седемте четки, които ми трябват, повече не искам. Бях търсила подобен комплект на Ecotools ,но не намерих.

Мисля си, дали няма да ги има и в DM ?

Както прецениш ти самата, но според мен не си струва. Това са много пари за някакви си четки. Нека харчим разумно.

Ооо, разбира се ,че не си струва да дадеш примерно 200 лв за четки, щом това не е твоя професия. За това гледам четки на по- ниска цена, и д/г да имат качество. На Ecotools ми харесват, но тук наистина ги продават скъпо, но в чуждите сайтове са по- евтини. И да си поръчам четките отиват на митницата, и като цяло нямам опит с поръчки от чужди сайтове. Не знам и доставката колко ще ми излезе

Oт Ebay ги има с безплатна доставка до България, само ще почакаш малко по-дълго )

http://www.ebay.com/itm/Ecotools-Bam...item43b5c0296a

$4.19 o.O предполагам по поща ги пращат или ? малко глупаво питам ,но НИКОГА не съм поръчвала ..

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз съм с тези и съм много доволна http://sistersmakeup.bg/index.php?ro...product_id=478

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Въобще не съм доволна от моите,ама въобще. Усещам как ще ги сменям. Ще следя темичката.

Аз си ползвам два комплекта ментаци на Ecotools от Ebay и съм супер доволна. За 2 години не са се променили изобщо. Имам и още 20 бройки китайчета от ebay, от които реално ползвам 6-7, но и от тях съм много доволна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Аз си спомням ,че преди 2 год. някъде си купих малки четчици за 3 лв :Д и не са мръднали и те. Даже и поставка си имат , но тези четки не стават, смис.. искам голяма четка, за грим. Тези са много мънички и детски

Ето малко информация, коя за какво се използва. Но според мен 10четки са много

Мега фен Аватара на strawberry88
    Чакай малко, спряла си се на марки като MAC и Есенс? Последно? Дори не се доближават като цена и качество.

MAC са ненужно скъпи. Повечето им четки дори не с чак толкова невероятно качество. Ако искаш нещо разумно скъпо, според мен, погледни Zoeva или Sigma. Както и Real Techniques.

Стига да не говориш за MAC от ebay, които са много далече от него.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

strawberry88 Знам, чене се доближават като цена и качество, това ми е ясно. Просто питам ВАС, тези, които ползвате, било то МАС, ESSENCE, SIGMA, LOLLIPOP, BOBBI BROWN , ECOTOOLS, дори и реплики, знам ,че качеството на МАС няма нищо общо с ЕСЕНС ... ит.н Просто искам четки ,които са на приемлива цена до 20-30 лв . Не си заслужава да дам 200 лв за четки. Ако се занимавам професионално ДА, но иначе на този етап Не Аз се спрях на Лолипоп, http://www.lollipopcosmetics.com/ima...ck-660x660.png не знам дали са хубави, затова и питам Вас, защото предполагам някой от Вас имат опит с тези неща

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Препоръчвам Zoeva - имам 3, като съм разглеждала/пробвала още около 15 на познати мацки и са страхотни четки на прилична цена,погледни ги.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Бях си ги купила за 20 лева от продавалника и съм много доволна! Качествени, мек косъм, не се скубят, и след поне 10 пранета, ако не и повече, не са мръднали.
    https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...88259455_n.jpg

fakesmiles тези четки мисля ,че се поръчваха от немския сайт нали ?
    DragonLady Преди няколко дена, реших да отида до левчето и вътре намерих комплект четки, подобен на този за 16 лв Дърпах косъмчетата ,но не паднаха ..та се замислих да си ги купя ли,но не направих тази грешка

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Да, от немския сайт, доколкото знам идват в пощата, но аз лично не съм поръчвала.
    Наистина са много хубави, ако си търсиш за пудра, тяхната е страшно мекичка <3
    Имам също и малката за блендване и малката стипъл четка и също са супер.

Ами сигурно са хубави. Не знам, ще си помисля, защото ако стане нещо ще трябва да се ходи до митницата.. пък и както казах, не искам да хвърлям прекалено много пари за четки. Мисля ,че комплекта на лолипоп или ecotools трябва да ми свърши работа. А и се чудя, дали в ДМ няма да има четки )

Някой ползвал ли е четки на ИМПАЛА? и ако да, какви са Ви впечетленията

Повече от фен
    Пристрастена съм към пазаруване на четки за грим )))

Изглеждат хубави, но не знам колко са качествени. Малките четки мисля ,че бяха по 1.50лв Какво ще кажеш, добро ли е качеството ,а и на всяка четка пишат ,че е от естествен косъм. Така ли е ?

Imam nqkolko chetki...
    Edna replika na mak za korektor(kato tezi za fdt,samo che malka) ot koqto sum dovolna ot kum kachestvo,no ne q polzvam chesto..
    11 chetki na zhoerya za kakvoto se setite(nqma za fdt za jalost) mnogo sum dovolna i gi polzvam postoqnno.
    1 kabyki na mac mislq che beshe,koeto taka my padat kosmite,che napravo... :#
    Sega zamislqm da si kypq chetki repliki ot edin kitaiski sait http://www.buyincoins.com/c/Brushes_164.html cenite sa dobri i cheta mnogo dobri otzivi za povecheto chetki...ta moje i da poharcha kum 30lv za chetki...

Snimkata koqto si dala s prilojenieto na chetkite spored men e mnogo oburkano...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си