.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

След колко дена отчита теста ?

На приятелката ми и закъсняваше с един ден и решихме да направи тест. Имаше само един възможен път да съм свършил в нея, но по моя преценка НЕ СЪМ ! Както и да е знаете ги момичетата и тя се притесняваше.Направи тест на 13тия ден от половият акт и беше отрицателен. Въпроса ми е достатъчно време ли е минало да може теста, да е сигурен ?

Мисля, че до 2 седмици след акта, но е отчело правилно спокойно.

14 дни след половия акт или 1 ден след закъснението. За по-сигурно направете втори тест с първа сутрешна урина.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    14 дни след половия акт или 1 ден след закъснението. За по-сигурно направете втори тест с първа сутрешна урина.
    +++

Обаче стана ясно, че датата на половия акт е била преди 9 дена възможно ли е теста да не е отчел, а пък приятелката ми има болки в гърдите като симптом преди цикъл ? Използван е тест Surecheck, при който казват, че отчита още на първия ден от забавянето
    Последно редактирано от koko94 : 07-02-2014 на 20:28

изчакайте 9месеца за да сте сигурни...ако до 9 месеца няма ревящи сополиви симптоми с леко небрежен поглед и странен език - споко всичко е наред

Мега фен Аватара на Colouring
    Няма какво да ти кажем. Направете тест пак след няколко дена.

Цитирай Първоначално написано от de-X-ter Виж мнението
    изчакайте 9месеца за да сте сигурни...ако до 9 месеца няма ревящи сополиви симптоми с леко небрежен поглед и странен език - споко всичко е наред
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си