- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свободния секс на хипитата
Доста съм чела за тази субкултура, едно от нейните интересни неща е, че смятат секса за нещо толкова обикновено, както дишането, храненето и пиенето на вода, нещо за което е достатъчно да си просто приятел с някого а не двойка.
Дали и сега у нас има хора с такова мислене, има ли и момичета като тези от филма "КОСА" - най-готиния филм по темата на света???
дали има и момичета (за момчетата е по-ясно и лесно), които биха били в такава компания?
Ако някоя се стеснява да си пише меннието тука, да ми го пише на лично съобщение, но предпочитам тука да се разбере общата нагласа.
А това беше тъпня - това е рисунка от източно-азиатски културни артефакти.
А твоят аватар е прекрасен пример за художествена естетика!
И това да се пише по друга тема в даден постиг е невъзпитано. Иначе си ми правил впечатление с добър изказ и език и ум, но сега изтъпя.
Много си груба, не съди за човек по външен вид, първо прави секс с него, след това давай мнение за мен.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...D0%B0%D0%B7%29
Чети там, ще ти хареса
Последно редактирано от papugai : 07-02-2014 на 17:27
Защото жените имате нужда от любовна игра, а ти си прочела само края или началото, изчети цялото, преобуй се и пиши.
ок, имам готини неща
но има дразнеща неграмотност за журналист
и доста многословни пасажи, особено в началото
Героя ако беше някъв полов атлет, щеше ли вече да си пред вратата на автора с изплезен език ?
Не самата хипи култура, а якото друсане с боклуци като ЛСД ги кара да имат ненормално мислене, значи не е нужно да си хипи, за да се ебеш наляво и надясно.
Не искам темата ми да е са наркотиците и за твоя разказ
искам да си се пише по темата
те имат ФИЛОСОФИЯ зе секса
това с наркотиците е силно преувеличено
Какво трябва да си споделя? Мнението? Към кое по точно: правилно ли е според мен, има ли такива хора, или кво... не ти е ясно зададен въпроса, но иначе да, това е вярно, все пак са хипита, трябва да се почувстваш за момент "хипи" (или повече) за да ги разбираш.
а и разбираш ли ги, и като да - одобраваш ли това тяхното поведение в секса?
Хипито е един вид човек без цел, просто живее от ден за ден, без да си дава много зор. Може да живее и под открито небе стига да се чувства щастлив, и главно-сред свои. Хипитата тачат духовната връзка между индивидите, арт са, природата е първата майка. А и сигурно повечето го карат като тревопасни.
Няма нищо общо с лсд, кажи речи и аз съм по-освободена в главата, но не и хипарство.
Абсолютно същото е, казва ти го човек с опит.
Ти обаче описваш един от симптомите, те дъгите да не идват само след дъжд и тия хипита да чакат дъждовния сезон.
В начина на мислене е - как е сформиран той - по всякакви начини, хвърчащите извратени цветни рисунки, изскачащи дивотийки оттук-оттам си ги виждам и без опит с халюциногени, това което се е сформирало не винаги знаеш точно откъде е.
Tи описваш някой с голяма нужда от психиатрична помощ, хипитата не се раждат такива, изкуствената дрога ги превръща в идиоти
Има и изключения като Разпутин, той е бил първото хипи
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Струдел, а няма ли да е проблем, ако не са с подходяща зодия ?
Понякога ме е срам, че си риба, не го заслужаваш и само ни излагаш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.