- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свободния секс на хипитата
Как кой, много ясно, че аз знам, защо ти е да имаш мнение, остави ме аз да върша всичко
йей ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много неща съм, за каквото си платиш, ще ти казвам и от какво имаш нужда
папугай, обсеби ми темата с други разправии, а това не е честно.
има много такива хора, да. твърде много са ми...
фрийловърите - в резерват, да се копулират под наблюдение, че те и деца правят, а това са едни изгубени деца;
хора, които искат тийнейджърството им да трае вечно, положително имат някакви отклонения, мисля си...
имам търпимост и съм готова да приема всичко и всички, но тези хора са ми като паразити. нека си съществуват единствено в групите, някак си...
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Хипер нагло става когато има да си казва нещо с някого, вместо да си пише с него лично, да се тресне на постингите и темите ня други хора и да ги използва за място за личен чат, без дори да е попитал може ли така... При това се пишат неща, които нямат нищо общо с темата, върху която са - например лични свалки, теми за хороскопи и зодии, фамилиарничене и флирт. ДА БЯХТЕ ПРЕСТАНАЛИ ДА ИЗПРОСТЯВАТЕ НА ЧУЖД ГРЪБ, А? БАСИ НАГЛОТО НАТРАПВАНЕ, ДОРИ СЛЕД НАПРАВЕНИ ЗАБЕЛЕЖКИ!!! ПРОСТОТИЯТА Е ВЕЛИКА СИЛА!