.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Question Компетентен фризьор

Здравейте,

Съжелявам ако темата се повтаря, но не намерих подобна. Та моя въпрос е, къде в София се подстригвате, въобще доволни ли сте от някой салон, и имате ли такива които не бихте препоръчали. Аз лично съм доста объркана, защото вече няколко пъти си патя от фризьори, които не си разбират от работата. При това мойта коса е доста трудна, чуплива, гъста и буйна. ;/ Много ще съм благодарна ако се намерят момичета да споделят опит, особенно ако са с къдрава/чуплива коса, тъй като вече почвам да развивам фобия от лелички, на които като им кажеш един пръст, те ти одрежат половината коса и бретона ти го правят до средата на челото

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ходила съм само в Студентски при една жена и съм много доволна. 9 лева за измиване, подстригване и сешоар. И не ми оряза половината коса.
    Мога да ти дам адрес, ако те интересува.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Разбира се, че ме интересува, ако искаш прати адрес на ЛС. :3

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    и аз се постригвам в Студентски от 6 години друга фризьорка не мога да си харесам - миене, сешоар, постригване - 25 лв...моя милост е с такъв тип коса - чуплива, гъста, трудна за оформяне, преди беше и до кръста, постригвала ме е по час и половина, за да ми запази дължината, която искам и да махне всичко цъфнало, абе много я харесвам

https://www.facebook.com/HairportBeautyStudio
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Благодаря ви за отговорите
    AliceSw -> Поразгледах и доста ми допадна, най-вероятно ще отскокна до студентски град, благодаря за предложението ^.^

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Авторката, на гърба на блок 12А, виж в бг мапс, намира се почти до Jim Beam, той е един бял нисък блок, салонът е отстрани, но не знам как се казва точно.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си