- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Компетентен фризьор
Здравейте,
Съжелявам ако темата се повтаря, но не намерих подобна. Та моя въпрос е, къде в София се подстригвате, въобще доволни ли сте от някой салон, и имате ли такива които не бихте препоръчали. Аз лично съм доста объркана, защото вече няколко пъти си патя от фризьори, които не си разбират от работата. При това мойта коса е доста трудна, чуплива, гъста и буйна. ;/ Много ще съм благодарна ако се намерят момичета да споделят опит, особенно ако са с къдрава/чуплива коса, тъй като вече почвам да развивам фобия от лелички, на които като им кажеш един пръст, те ти одрежат половината коса и бретона ти го правят до средата на челото![]()
и аз се постригвам в Студентски от 6 години друга фризьорка не мога да си харесам - миене, сешоар, постригване - 25 лв...моя милост е с такъв тип коса - чуплива, гъста, трудна за оформяне, преди беше и до кръста, постригвала ме е по час и половина, за да ми запази дължината, която искам и да махне всичко цъфнало, абе много я харесвам
https://www.facebook.com/HairportBeautyStudio
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Благодаря ви за отговорите
AliceSw -> Поразгледах и доста ми допадна, най-вероятно ще отскокна до студентски град, благодаря за предложението ^.^