.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    canthadleus
    Guest

Exclamation Не ме харесва...обвързан е

Излязох с една компания и се запознах с едно момче...харесах го и затова на следващия ден пак излязох с компанията. Видях, че има приятелка но не мислих, че е нещо сериозно. На следващия ден разбрах, че е в друг град и ще остане 2 месеца, стана ми гадно, познавах го от два дена, а вече едва не плачех заради него. Писах му вечерта, държеше се супер мило, писахме си седмица, каза ми, че мога да разчитам на него и така...един ден ме пита какво ми има, аз не му казвах ...мислих, че е разбрал, но не е било така, мислил си е за съвсем друго. След още писане той ме накара и му казах, че го харесвам, каза ми, че трябва да помисли, пращаше сърца това онова. Вечерта ми писа, че си има приятелка от няколко месеца и няма да стане нищо. Знаех това и си казах, че има време, на следващия ден ми каза, че е пил и ми се извиняваше, казваше ми, че поне ще сме приятели. Започна да се държи грубо и снощи му казах, че не е трябвало да му казвам какво изпитвам, отряза ме. Каза ми, че няма как да стане като не изпитва същото и му отвърнах, че само това исках да чуя. След това ми каза, че не иска да се караме и други глупости, но всъщност на него не му пука за чувствата на хората и той си го призна...Уж се оправихме, но не искам да му пиша вече, а сигурно и той. Гадно ми е, не спирам да мисля за думите му и държанието му и искам само да го забравя...ако някой има какво да каже, да казва.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Хахахаха, през 2-3 месеца ми се случва нещо подобно, жените понякога сте големи лепки и нормалните разговори не ви действат.
    По каква причина би трябвало да му пука за чувствата ти, че се оплакваш ?

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Пращал й сърца, по-скоро мечета ще й е пращал. Не го интересуваш, може би като резерва за някой ден. Нали се сещаш, че гледайки отстрани не би искала да се навреш в подобна ситуация.

canthadleus
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Хахахаха, през 2-3 месеца ми се случва нещо подобно, жените понякога сте големи лепки и нормалните разговори не ви действат.
    По каква причина би трябвало да му пука за чувствата ти, че се оплакваш ?
    Защото всеки ден ми казваше, че му пука за мен, след това спря.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Защо винаги се захласвате по обвързани момчета? Дайте малко шанс и на чекиджиите..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от canthadleus Виж мнението
    Защото всеки ден ми казваше, че му пука за мен, след това спря.
    Бедна ти е фантазията, какво бихме казали, за да бръкнем в гащите на някоя жена.

Защо се занимаваш с обвързани и после те е яд, че те режат? Пращал ти някви емотиконки и ти вече си решила, че нещо може да се случи. Деца, излезте малко от социалните мрежи!

Занимавай се с необвързани и не се сърди, че на някой не му пука какво чувстваш, защото се познавате от 2 дена.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Изпитал съм го и аз Просто му напиши така " пич дай малко почивка помисли си с кой искаш да бъдеш ако искаш да си с мен и ако имаш някакви симпатии ОК .. ако ли нямаш си живей живота и не ми пиши да ми мине на мене след това пак ще си бъдем приятели " Това е няма какво да овърташ само ти се измъчваш и накрая с пръст в уста .. за това просто хвани бика за рогата и давай .. така и така той вече знае че имаш симпатии така че По-лошо няма да стане ама като види че си по така сериозна и може да се замисли

Супер фен
    Ми сега освен да намериш начин да не мислиш за това, няма кво да правиш.
    Приеми го като урок за следващия път, и когато се случи пак не се хвърляй в дълбокото от 2рия ден. Една емотиконка или временно мило държание с нищо не показва, че някой те харесва и всичко е решено.

Очи гледали, очи плакали.
    Не се занимавай с обвързани, за да не ти се върне някой ден.
    Като искаш да го забравиш, прекъсни всякакъв контакт с него.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Бедна ти е фантазията, какво бихме казали, за да бръкнем в гащите на някоя жена.
    Много жалко, ако е така.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много жалко, ако е така.
    Че какво да е?
    Ако очакваш стабилност от хлапета, нз..

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Не искам да съм груба, но това е к*рвенски номер за мен, не искам да те обиждам. Харесала си го, хубаво, но като си има приятелка къде се буташ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NoRe5pecT Виж мнението
    Че какво да е?
    Ако очакваш стабилност от хлапета, нз..
    Тоя, дето го каза това, отдавна не е хлапе. Поне на години.

Човека е устроен винаги да иска това, което не може да има.. Признавай чувствата си само ако си сигурна, че той не е безразличен. Така няма вероятност да бъдеш унижена, както в случая.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си