- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Още една тема за легализация на марихуаната
Сега е времето за икономическите облаги - когато мафията продава марихуана и ни съдират кожите за една цигара бюджетът стои празен, а всички по веригата чак до дебелото ченге , което стои на директорския стол в ОДП-то цуцат от системата на "забранените вещества".
Последно редактирано от socareless : 07-06-2014 на 19:34
и кво ти пречат тревоманчетата, че не разбрах от поста ти? освен,че си хомо всъщност, нищо друго не разбрах
явно доста са те подтискали и избиваш някви комплекси сега
отивай да лъскаш на аватара си и не ме занимавай, че си ми крайно жалък честно
само дето сте ми през кура![]()
опитвам се по нормален начин да си изложа позицията без да я налагам, на който и да било(щото както казах сте ми през копулативния орган), а вие ми пишете някви неща наизуст, по които сте очевидно безкрайно некомпетентни и които са лишени от всяква логика
курчо, такива като тебе на живо само си мълчат и гледат в земята и последното нещо, което правят е да ми се правят на учителки по правопис, така че се кефи, че сме в някъв бедняшки форум, анонимник
Ако в края на един спор едната страна не е приела тезата на другата, то спорът е бил безсмислен... В този ред на мисли, няма смисъл да си излагаш тезата без да я защитаваш и налагаш...