Ей, приятели!
Исках да ви помоля за малко помощ... Та всичко тръгна отново по фейсбук, както повечето неща напоследък. Срещанах едно момче покрай един мой близък приятел. Всичко започна супер нелепо. Писахме си с въпросното момче около 2 месеца някъде, говорехме си с часове, дори през нощта. И не знам какво се случи, но просто някак си се влюбих в него. Намерихме много общи неща и ни е приятно заедно и всичко е ок. Разбрах от негов близък приятел, че е казал на най-добрата си приятелка, че ме харесва. Не можех да събера смелост или не знам какво ме спираше, но просто не можех да му призная чувсвата си. Той си намери приятелка. Не знам какво ми стана, но просто тогава реших да му кажа какво изпитвам. Той ми се разсърди един вид, че след толкова време, чак сега реших да му кажа (а в крайна сметка и той чувста същото към мен) . Обесних му, че нямах смелост, но той не прие "оправданието" ми. И сега искам да повдигна темата, но просто като се сетя, че пак може да се скараме и да му стане гадно и нещо ме спира. Работата е там, че ми пука ужасно много за него. Не мога да обесня, защо. Имам чувството, че го познавам от години и не мога да понеса да му има нещо. Като е тъжен се опитвам да го разведря или поне да направя така, че да е по-добре...
Кажете ми как да повдигна темата и какво да кажа, защото просно не знам.
П.П за тези които се интересуват, той е на 20, аз на 16.
Благодаря ви предварително!