- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пенис пристегач - ринг
Здравейте момчета някой ползвал ли е пенис ринг и какви са отзивите не от тези на дюрекс.?
Не съм момче и не съм ползвала , ако имаш предвид тия вибриращите пръстени, но една приятелка ми сподели, че не е нищо особено, а по- скоро и било смешно и странно
А ако става въпрос за ония дето се стягат топките с тях, същия ефект може да се получи и с ластик за коса и е много яко, члена става доста по твърд и някак си го усеща по- голям жената![]()
Последно редактирано от sexblqn : 07-09-2014 на 09:20
Благодаря ще чакам и още мнения 10 лв струват 15 макс какво да намеря да си слагам :д
Тва е нормално, не точно нормално, но много хора го правят, особено в Германия.В Омегле обаче съм виждал нещо, което ме накара да почувствам болка само от гледането.
Няма да го казвам, предпочитам да не се сещам за него.
Бабо, защо са ти толкова големи очите ?
Не цитирай мой пост, а виж смисъла, който си вложила в твоя.
Искала си да кажеш, че не заслужава да има деца, освен ако си имала предвид друго, което ще се радвам да разясниш.
Значи това българите не са хора, питаш ги нещо те един друг ще се избият и спорят....
Кака ди е в цикъл
шегувам се, вече няма как
Благодаря, поне да знаех дали 'лига' е произволно на лигня, сега не знам дали ме обиждаш или само констатираш моментното ми състояние.
МНОГО СТЕ ЗЛЕ...
Пич, ПО ТЕМАТА!!! Нищо няма да разбереш от този пръстен. Това отново се оказа приоритетно за жените. Просто им доставя допълнително удоволствие.