.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Ходите ли на частни уроци?

В седми клас съм и вече първият срок мина ,а аз не ходя на частни уроци.Питам моите приятели дали уроците помагат,някои отговарят с да ,а други с НЕ.Вие ходите ли на уроци и как мислите дали помагат?

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Когато бях 7. бях не ходих на никакви уроци и успях сама да се справя си изпитите. Просто си постави цел къде искаш да влезеш и се мотивирай- учи уроците, решавай си задачите и всичко ще е ок. Не се сравнявай с другите, защото и моите приятели ходеха постоянно на уроци /Бог знае колко пари са хвърлили!/, а аз със собствени усилия успях да изкарам хубав бал и да вляза с първо желание. Единственото, на което ходих, бяха пробни изпити, но оценките ми от самия изпит бяха по- високи.
    Отсега ти казвам, че по математика има доста овъртяни задачи, но тях аз ги играх на тото и явно съм уцелила. Важното е да не се притесняваш, да не го мислиш много и всичко ще мине добре.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Сега съм осми клас,но миналата година ходих на частни уроци по математика..Имаше полза - но то си зависи от теб и от преподавателя..Не разбирах главно геометричните задачи,а сега си ги решавам без проблем..
    - Започнах на уроците втория срок,за което съжалявам,че не съм тръгнала по-рано - но станалото,станало..
    - Аз ти препоръчвам да ходиш на уроци..Поне веднъж седмично..Но то си зависи и от финансовото състояние на семейството ти..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Студент съм аз, но все още ходя на уроци
    Ами като няма друг начин да си изкараш изпитите

Ходя, да. Определено има полза. Не мисля, че не бих се справила и без тях, но все пак се усеща разликата. Ако не разбираш нещо, е по-добре да ти го обясни някой, защото понякога колкото и да се мъчиш сам, пак не успяваш. Освен това там се обясняват задачи, които в училище може и да не бъдат обяснени. Не е лошо да отидеш, но зависи вече и от финансовите възможности на родителите ти.

Re: Ходите ли на частни уроци?

Цитирай Първоначално написано от plezlio
    В седми клас съм и вече първият срок мина ,а аз не ходя на частни уроци.Питам моите приятели дали уроците помагат,някои отговарят с да ,а други с НЕ.Вие ходите ли на уроци и как мислите дали помагат?
    Не ходя на частни уроци, защото се справям сам. Ако си учиш материала няма да имаш нужда от частни уроци,а пък и освен това родителите ти се изръсват бая за тези уроци. Така, че просто няма смисъл. Учи си уроците и няма да имаш нужда!!!

Аз ходя на частни уроци по математика и английски и при мен има напредък Обаче зависи от теб защото нямаш ли желание нищо не постигаш.Ако си учиш материала няма да имаш нужда от частни уроци!
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    НЕ ходя на уроци и все пак си вързвам петици.Бях ходил в края на четвърти клас за да вляза уж в елитно даскало но нямаше файда.След 7 клас влязох в него без уроци
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    7 клас не ходих на уроци.. не виждам смисъл, от това да се ходи на уроци, по Български например. Това е голяма простотия.
    По математика, по ще го разбера, ама по български е голяма глупост.. в училище достатчъно се обяснява.
    Вафла..

Супер фен Аватара на scrooper
    ако ти вървят предметите, учи си сам. Аз обаче ходих на Математика, защото просто го ненавиждах това нещо. Ако вашите имат възможност, нека те пращат на уроци по някой по- мъчен за тебе предмет. Ако не- просто си давай повече зор.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    и аз съм 7 клас
    ходя и по български и по математика

на мен лично ми помагат.

=)
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на babyy123
    Цитирай Първоначално написано от sasec
    Ходя, да. Определено има полза. Не мисля, че не бих се справила и без тях, но все пак се усеща разликата. Ако не разбираш нещо е по-добре да ти го обясни някой, защото понякога колкото и да се мъчиш сам, пак не успяваш. Освен това там се обясняват задачи, които в училище може и да не бъдат обяснени. Не е лошо да отидеш, но зависи вече и от финансовите възможности на родителите ти.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    и аз съм 7 клас и ходя на уроци по математика...усеща се разликата..разбирам ги алгебричните задачи..[геометричните са ми тъмна Индия...и все още се мъча да ги разбера] на уроци по БЕЛ тръгвам от 2 срок
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Не аз, а сестра ми, когато учеше, ходи 5 години на частни уроци по английски.Помогнаха и.

Аз съм 7 клас.Тази година ще кандитатцтвам в езикова гимнази и премът е с Български език и Литература и Математика.Ходя на уроци по Български език и Литература и Математика и съм доволна.А ако по време на уроците си разсеян и не слушаш то тогава мн. ясно че няма нищо да научиш!

Аз не виждам къде слагаш едни прости запетайки ?!

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от iinwisible
    Аз съм 7 клас.Тази година ще кандитатцтвам в езикова гимнази и премът е с Български език и Литература и Математика.Ходя на уроци по Български език и Литература и Математика и съм доволна.А ако по време на уроците си разсеян и не слушаш то тогава мн. ясно че няма нищо да научиш!
    Същото бих казала и за редовните часове. Ако слушаш внимателно и не се разсейваш, ще разбереш основните неща и няма да имаш спешната нужда от уроци.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

E, aко си пишеш редовно домашната и се упражняваш много на уроците ест, че помагат.. ама ако ходиш само колкото за пред ваще, едвали
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Аз ходя и мога да кажа,че има голям ефект...По математика особено де,по български и без уроци мога,но все пак.По математика е много полезно,ако има някоя задача която ми е неясна-питам,освен това там си решавам домашната за училище и така хем съм сигурна,хем вкъщи съм свободна.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Разбира се, че ходя. Това е единствения начин да научиш нещо.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Аз съм 6 клас и ходя само на уроци по математика!Лично на мен ми помагат ! :P

Мега фен Аватара на iiordanova
    Осми клас съм и не ходя на уроци.
    Миналата година ходих по математика и се радвам , че взех това решение. Определено мисля , че се справих с изпита и всичко.
    Ако математиката не ти е от силните страни определено ще са ти от полза уроците. И естествено както и преди мен казаха , ако ще ходиш ходи ,за да научиш нещо ,а не за пред родителите.

Re: Ходите ли на частни уроци?

Седми клас не ходих никъде,а сега ходя на уроци по математика и съм доволна.

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Ходя на СИП по Български и Математика .. достатъчно ми е
    Just Siseyy Hater's ...

11-ти клас съм и никога не съм ходил на уроци, но успеха ми е много добър...
    Но обмислям да почна да ходя на уроци по Английски, защото тази година не ни е в програмата и не искам да го забравя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си