- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как сте в училище
Здравейте! Тук можете да пишете кой клас сте и какъв ви е средният успех!![]()
Заварших 8 клас с 3.30
Като цяло на сам добре една година повторих 8 клас
O yeah. Повтаряла 8 класЯвно в днешно време е гордост да завършиш без да останеш на поправка
![]()
Минавало ли ти е през акъла (ако имаш такъв, разбира се) да седнеш и да учиш ?
повторих 2 клас няколко пъти, завърших 4 клас, щото мама спа с учителя.
после нямам спомен.
Завърших 11 клас без изпити!!
И бях разочарована защото успеха ми беше 4,40 и нещо... в последствие разбрах че съм го пресметнала грешно :д ;д Успеха ми е 4,57Стипендия - here I come !
![]()
понякога се късам да се смея кои какво и как го е написал :d
e аз без много старание ( без да уча кой знае колко ) завърших 7 клас с 5.25 което според мен си е добре
Тази година завърших 10-ти клас с успех Много Добър 5.41.
Много учих за стипендия,но за съжаление не е било достатъчно.Нищо,другата година явно ще се зубка повече.Винаги има място за подобрения!![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
завърших 7-ми клас с 6.00![]()
Дипломата ми от средното е 5,83. Последната година си вдигнах успеха доооста. Абе... можеше да съм и по-сериозна, но какво да се прави, често предпочитах страничните книги, които наистина увличаха, пред някои учебници. Не бях кой знае колко буйно хлапе, обаче си имах собствено мнение + заради някои неща (намирах ги и ги намирам за супер неприемливи) се отказах от 'нашумелите' проекти.
Училището не ми липсва и не вярвам това някога да се промени. Не си бях на мястото в тая гимназия и го усещах до последно. Подозирам, че студентските години за мен специално доста ще се различават от познатото.
Психология; не съм записала още, в Дойчланд предстои да ходя. Мисля, че (ще) си е моето нещо. Дано не бъркам, хах.