Здрасти. Пиша в "Секс", щото тъй като гледам хората по-често разглеждат темите тука :д Иначе няма общо със секса.
Имам няколко въпроса за вас и ми е любопитно как ще отговорите на тях :д
- Пушили ли сте мара? Какво ви беше чувството, хареса ли ви? До колко е здравословно?? :дд
- Как, по дяволите, се прикрива грамадна смучка на врата през лятото? ://
- Някой изпитвал ли е последствията от мента + ром + джин или няква друга брутална мешаница? Как си лекувате махмурлука после? :дд Ще се радвам мега много на предложения и съвети как да оживееш на сутринта, честно.
Мерси предварително.
Хахаха
Мара действа различно, зависи си както от вида, така и от човека.
За смучката щом фон дьо тена не помага- загубена кауза.
Комбинации съм пробвала от най-различни алкохоли и до 20 годишна нямах проблеми с махмурлука, като изключим , че спях през почти целия следващ ден, но като попораснеш малко и почва да те мъчи тая гадост да му се не види. Единственото което съм открила, че помага е да се пие адски много вода с алкохола, а не безалкохолни разни, които усилват махморлука.
мара - както е написано по-горе мнооого зависи от вида, концентразията, количеството, колко хора я чадят...и от човека. Някои хора не ги хваща, други пък мн бързо, някои се кикотят, други се сдухват. Аз се сдухвам и започвам да гледам в една точка, като от време на време се кикотя...странното е, че всичко това го помня!
смучката с шал...има такива по-летни и ефирни шалчета, а и сега е модерно Графа, Мрафа....а у
за пиенето - клин клин избива. на сутринта пиеш една малка водка с една бира и си пушка...само не лягай да спиш следобяд, че ще ти е тегаво вечерта
1-Пушила съм, но нямам намерение да опитвам повече.
2-Гореизброените: шал или фон дю тен.
3-До сега никога не ме е боляла глава след запой. Като усетя, че ме хваща - спирам. Опитвал/а ли си метна със сметана?
Смучката я мажи през целия ден с много мазен крем, до вечерта - най-много до другата вечер няма да я има или поне фдт-на ще може да я прикрие. Иначе не се надявай.