- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ПИЕ МИ СЕ МЕГА МНОГО. МЕЕЕГА <3
Най-вкусното нещо (с алкохол, де), което съм пила някога е Malibu (някакъв с вкус на кокос) смесено с кола. Ако искаш наистина да ти е и вкусно, то това е! И коктейлите не са за изхвърляне.
от онея сладките гадости пий, дето имат цвят на боза консистенция на пюре
не ти прави впечатление, че е алкохол и като опънеш едно кило и те трупира
поне тъй беше в девети клас
е аз в девети още не бях наясно, че като си легна веднага и ми става 10 пъти по-лошо
ахахаха
Много гнусен алкохол е, тогава спрях да пия подобни сиропчета, не те напива качествено, а ти става някво средно между весело и лошо.
е да, отвратително е
ама гледам тука търсим "бързо и приятно на вкус"
бързо е щот за половин час си готов, като не усещаш алкохола
сладко е, сигур се брои за "приятно"
:О
Половин час и половин или един литър, а същото става за две минути и 200 грама на екс.
Което ме връща към едни спомени преди години. За да пестим пари като ходим на диско, се напивахме предварително. И един път си взимаме няква ракия от една будка(сега будките изглеждат като луксозни магазини в сравнение с преди) , която естествено за подобна ниска цена се оказва менте. Другите пиха по една глътка и се отказаха, ебати тъпаците си викам, вдигам бутилката и я изпивам на две глътки.
Събуждам се на другия ден в нас, не помня нищо след изпиването на бутилката, но имаше достатъчно желаещи да ми разкажат, което вече е друга история.
Водката няма вкус, рядко има и миризма, въобще не се усеща.
Което пък ме връща пак преди години, когато Тони клюна още беше квартален дилър, зареждаше една позната, в която един ден обърках и вместо вода сложиш водка в капачката. Тя пък се запали, на мен разбира се не ми направи впечатление, след това разбрах като почнаха да ми излизат спиртни пари през носа.
водка мерижейн пих аз веднъж пред дискотеката, един от около петте пъти, когато съм ходил ;Д
аз мисля, че иам ена текила савой от 18тия ми рожден ден останала
;д
О, не е същото, не сравнявай само количество, а и ефект. Пък той вече е различен при всеки човек.
Аз, примерно, махмурлук не съм имала от дооооста време, защото си хванах цаката, но вероятността да се напия толкова здраво, че на сутринта да не помня нищо, е далеч по-голяма, ако люркам смело ексове, отколкото ако изпия същото количество алкохол, ама за двойно време.
Едит: Еее, как забравих Бейлиса, той също е супер. Ама здраво охладен.
Един глупав въпрос, колко е двойното време на един екс, два ли ?
Времето е различно при всеки, при всеки алкохола се усвоява и разгражда с различна бързина.
При наличието на мезе, алкохола се разрежда много в стомоха, след това и в кръвта, същото количество алкохол, което те напива трезвен, ще е нищо, ако си ял.
Аз рядко пия вече, защото всички са под масата, когато тепърва почвам да загрявам, имам ген и за това.
Направо съм мъж мечта, ще бия здраво жената, да знае, че я обичам.
Хах, така де, имах предвид в разстояние половин час изпия 10 шота текила, примерно. Това ще ме напие с много по-голяма вероятност отколкото същото количество текила за двойно време.
И аз имам ген, в моята рода само родителите ми не пият много. Аз и преди бая си тренирах, но вече не ме влече и рядко посягам към твърдо![]()
Аз бтв сега се замислям, че имам само две-три напивания, едното от които беше по-сериозно, другото някак си такова като омайване. Баси, трябва да променим нещата.
Аз пък всеки път се напивам мега бързо и всеки път ми става лошо на равно с мега приятното и от страх да не спре приятното, се наливам още докато ми е лошо.. ^^ Хубавото поне е, че на следващия ден (като се наспя хубаво) нищо ми няма. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз все спирам на време и на сутринта си ми е суперското и разправям на много пияните какви са ги вършили.
ами аз няма да лъжа, пих си до скоро, не е ужасно, ужасно може да е на другия ден, много зависи