- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
имаше един тъп виц - защо жените с малки цици са магьоснички?
-като вдигнат ръце им изчезват циците.
и един лаф - жена без цици, е като китара без жици
n00bs
То щото тука бълва от мъже. Събрали се няколко малчугана от детската градина и взели да обиждат едно момиче
пълен тапак си мен
момата се прай на кой-сам-ас и заслужава подигравки
102, Сънчо отдавна мина, трябваше вече да спинкаш сладко-сладко в топлото уютно легълце, и да сънуваш шарени сънища украсени с PlayStation-и, алкохол и цигари, лебедчета в изящната форма на цифричката 2, и парите на мама и тате!
Абе ти не разправяше ли преди, че не се кефиш на изразени мускули на краката? Щото на тая христина баджака й е с обиколката на талията ми.
Тая вафлата я изядохте с парцалите, темата само за нея :Д. Да ви кажа помня я от преди и краката не й бяха хич къси, сега наистина изглеждат 5см, жалко
аз си спомням че са праеше и за тва пускам ебавки
ама вече ми стана жал
вафалз ходи на ръце
защото са и по-дълги
Като се снимате от близо, от високо и с телефон няма как да не изглеждате късокраки:
http://neilvn.com/tangents/compositi...gth-portraits/
Като си снимате муцуната с телефон няма как да не изглеждате като топка за тенис на корт:
http://gizmodo.com/5857279/this-is-h...ur-pretty-face
Последно редактирано от JDeel : 09-30-2014 на 05:27
Ами на мен Христиана никак не ми прилича на тази девойка. Парова всъщност си е доста женствена и стилна, според мен. А и имах предвид, че това е идеална форма за жена, която спортува активно и цели оформено тяло, всичко повече от това е прекалено. Пак казвам - според мен. Аз нямам амбиции да изглеждам по този начин и спортувам по-скоро за тонус, въпреки че вече и това ми е невъзможно...
А тази Baffa ли е, каква е, просто ме дразни. И с тъпите си пози, и с грозното си бельо, още повече - с глупавите си изказвания.
I`m trying to make your dreams come true...
Тъпи пози? Нима искаш да кажеш, че никога не ти се е случвало да говориш по телефона, докато си в градината по боди и някой случайно да те снима?!
n00bs
Ами често ми се случва. А още по-често се случва да се разхождам из градината по боди и ботуши на висок ток. Това ми а аутфита за вкъщи.
Очаквам новите и снимки от зимата, монокини и сандали, правейки снежен човек, докато се е навела да поеме топките (за ръцете на човека).
n00bs
Сега като каза, аз започвам наистина да се притеснявам за момичето, защото ще развие пневмония от постоянните излизания по гащи през зимата, за да прави задължителните ежедневни фотосесии в натурални пози. А не мисля, че един сняг би я спрял да го прави...
Бих се тревожил повече за менталното й състояние. Отколкото за състоянието на яйчниците и в процеса на пикселизация.
Нека спасим петябикинифитнес с СМС на номер 1212 с кратък текст KRAKA на стойност 2.40 с ДДС!
n00bs
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Здравейте! Тренирам за къси крака, бихте ли ми дали съвети?
Просто кажи на някой да те снима с телефон отблизо на нивото на очите и готов. За друго едва ли ти стиска![]()
Вие наистина сте луди. Е, постигнахте ли си целта? Обидихте ли ме? Спрях ли да тренирам? Трогнах ли се от думите ви? Нещо, каквото и да е? JDeel, няма смисъл да ме защитаваш, безсмислено е. Да се опитваш да говориш с тези хора е все едно да говориш на стената.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...32&oe=54C2C197
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow