.
Отговор в тема
Страница 25 от 55 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1359
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Пинкууу, природата не е толкова тъпа, за да пишеш, че тоя скелет бил получил това от нея с мерки 70/80/100
    Плочките са най-лесната част, тренировките са лежане по гръб, и някой умрял от мързел може да ги докара.
    Да бе, лесно било.
    Ти нагъвай газирано и мазно по цял ден, пък лежи по гръб и прави коремни колкото искаш, плочки ще видиш през крив макарон. Далеч не е толкова лесно...

Мега фен Аватара на Rakshy
    На фона на всички други неща, в аспекта на тренировките, които могат да бъдат постигнати, "плочките" са най-лесно постижимото нещо. Спрете да ги мислите за нещо непосилно, уникално, велико. Просто трябва да си под определен bf % big deal.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да бе, лесно било.
    Ти нагъвай газирано и мазно по цял ден, пък лежи по гръб и прави коремни колкото искаш, плочки ще видиш през крив макарон. Далеч не е толкова лесно...
    Всъщност точно това правя, и също така за два месеца си ги изкарвам, имам и само в началото мускулна треска, познай защо.
    За толкова много години даже не се научи как да тренираш правилно, а точно това е начина да постигнеш резултати. Ти си се въртиш в кръг и се оплакваш, че циците ти са малки, дупето увиснало и плочките са ти отстрани, което всъщност са ребра.
    В прикачи има снимки на една, която в лицето е пълно твое копие, но има страшни цици и хубаво дупе, жалко, преди време вярвах, че това са твои снимки.

Мега фен Аватара на Dagichka
    https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...64&oe=54DCEFF0 един от колегите ми ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Всъщност точно това правя, и също така за два месеца си ги изкарвам, имам и само в началото мускулна треска, познай защо.
    За толкова много години даже не се научи как да тренираш правилно, а точно това е начина да постигнеш резултати. Ти си се въртиш в кръг и се оплакваш, че циците ти са малки, дупето увиснало и плочките са ти отстрани, което всъщност са ребра.
    В прикачи има снимки на една, която в лицето е пълно твое копие, но има страшни цици и хубаво дупе, жалко, преди време вярвах, че това са твои снимки.
    Смешка.
    Дупето ми е върхът, вдигнала съм го и съм го оформила за нула време, даже мацки ми правят комплименти за него. За бюста си нищо не мога да направя на този етап. Мускулна треска имам, драги, защото на всяка тренировка се пъна или за повече килограми, или за повече повторения. Държа да имам мускулна треска. Плочки на този етап нямам, никога не съм имала и никога не съм твърдяла, че са отстрани. Не съм анорексична, че да ми се виждат ребрата ей така.
    И не тренирам от "толкова много години".

Плочки не се правят с коремни, всеки го знае.
    Нагъвай си мазното и се успокоявай като пълна кифла, че не ти личи.
    Изобщо... защо пишеш по тема трениране, като не тренираш? Или си като всички, които лежат на стари лаври и обясняват как са тренирали не знам си какво си еди-кога-си?
    И да ме пита човек защо ти се връзвам всеки път.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-13-2014 на 16:53

Мега фен Аватара на galaxy29
    пусни снимка да го оценим, може и на лично :о

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Дупето ми е върхът, вдигнала съм го и съм го оформила за нула време, даже мацки ми правят комплименти за него.
    Самочувствието ти е като стар автобус - винаги идва със закъснение и кара хората да се чувстват неудобно.

anonymous708973
    Guest
    А какво се очакваше от мен в случай, бе, гений?
    Да махна с ръка в стил I am the bigger person?
    Или да се бутам, където не ми е работа и да пускам безмислени и необосновани постове като теб?

Сори, не всички имаме навременното самочувствие да кажем, че националната ни гордост в тениса "не е нищо кой знае особено". Тъжничко...
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-13-2014 на 17:25

педобеар и пичозо просто те нахулиха, защото отново беше категорична и отсъди, че има само една страна ;/

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Или да се бутам, където не ми е работа и да пускам безмислени и необосновани постове
    основно това правиш

хихи :д

Дупето ми е върхът, вдигнала съм го и съм го оформила за нула време, даже мацки ми правят комплименти за него.
    http://31.media.tumblr.com/ffdc70d43...m1s0o1_400.gif
    Изобщо... защо пишеш по тема трениране, като не тренираш? Или си като всички, които лежат на стари лаври и обясняват как са тренирали не знам си какво си еди-кога-си?
    Не е нужно да тренирам в момента, за да знам неща, които ти за толкова много време не си научила.
    Тренирал съм, да, но не помня да съм се хвалил. Май само ти би се похвалила, че спортуваш, защото това е някво невероятно постижение.

anonymous708973
    Guest
    Изкарай ми пишка като на негър и ще ти изкарам задник като на негърка.
    Тъпанар, дори за толкова не ти стига акълът.

Галакси, не съм отсъдила, че има само една страна, един начин да изкараш плочки, къде го видя?
    Казах, че има начин, по който категорично не става, което не знам кой нормален човек би го отрекъл, в смисъл... честно ли :д

Анджи, скъпа, прочети си собствените постове и виж къде за последно си говорила по тема.
    След това прочети моите.

Изкарай ми пишка като на негър и ще ти изкарам задник като на негърка.
    Тъпанар, дори за толкова не ти стига акълът.
    Пинкууу, не искам да си я боядисвам, за да те правя щастлива.
    Не си наясно, че средната големина на черните пишки е по-малка от средната на белите, или го знаеш, но предпочиташ да е тъмен цвят ?
    Задника на оная е отвратителен, но нали сега е модерно жените да имат един гъз и нищо друго, сигурно и ти към това се стремиш.

anonymous708973
    Guest
    Не се стремя към това, казвала съм много пъти, че не се стремя към фигура бикини фитнес.

Няма фигура 'бикини фитнес' , това са някви измислени понятия от жени, които имат повече тестостерон, отколкото бащите им.
    Галаксито ти поиска снимка, ясно е, че няма да дадеш, но поне покажи задник, който смяташ, че се доближава най-много до твоят, да видим към какво се стремиш.

anonymous708973
    Guest
    И за какво да давам? За да си намерете причина да се заядете, че искам да се доказвам? Без тия евтини номера, мерси Угодия и в двата случая нямате, то е ясно.

Ти между мен и Галаксито не се бъркай.

ще ми прати снимка
    не е като анджелика да не праща ;/

*сега прочетох другите неща
    това за негрите, дето каза пинкилота наистина беше тъпу ;/
    а пък педобеарчо ти каза, че е направил плочки, въпрекие че се храни с боклуци и ти пак твърдиш, че е невъзможно :д
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-13-2014 на 19:50

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    хъх, тая тема винаги е мега забавна Жалко, че не съм навътре с нещата, да похейтя и аз малко :Д
    Май само мога да си търча, но онзи ден установих, че вече и това не мога пф д;

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Търкаляй се, по-лесно е от тичането.

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ще ми прати снимка
    Защото си жена и няма да ти е неудобно да я излъжеш, вие му казвате комплимент.

ще и кажа, ако не ми харесва ;/

Би трябвало да ти хареса, тя нали написа, че жените и правили комплименти, сякаш женското мнение е важно, защото жена и прави компания в леглото

ще видим
    откъде знаеш, че не й, може и с жени да спи :о

Сигурен съм, иначе щеше да ме хареса, мен лесбийките много ме уважават, сякаш аз съм причината да станат такива

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    хъх, тая тема винаги е мега забавна Жалко, че не съм навътре с нещата, да похейтя и аз малко :Д
    "омраза към всичко"
    Хвани се за нещо, което не ти харесва и храни всички, които го правят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си