- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
На фона на всички други неща, в аспекта на тренировките, които могат да бъдат постигнати, "плочките" са най-лесно постижимото нещо. Спрете да ги мислите за нещо непосилно, уникално, велико. Просто трябва да си под определен bf % big deal.
Всъщност точно това правя, и също така за два месеца си ги изкарвам, имам и само в началото мускулна треска, познай защо.
За толкова много години даже не се научи как да тренираш правилно, а точно това е начина да постигнеш резултати. Ти си се въртиш в кръг и се оплакваш, че циците ти са малки, дупето увиснало и плочките са ти отстрани, което всъщност са ребра.
В прикачи има снимки на една, която в лицето е пълно твое копие, но има страшни цици и хубаво дупе, жалко, преди време вярвах, че това са твои снимки.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...64&oe=54DCEFF0 един от колегите ми ;д
Смешка.
Дупето ми е върхът, вдигнала съм го и съм го оформила за нула време, даже мацки ми правят комплименти за него. За бюста си нищо не мога да направя на този етап. Мускулна треска имам, драги, защото на всяка тренировка се пъна или за повече килограми, или за повече повторения. Държа да имам мускулна треска. Плочки на този етап нямам, никога не съм имала и никога не съм твърдяла, че са отстрани. Не съм анорексична, че да ми се виждат ребрата ей така.
И не тренирам от "толкова много години".
Плочки не се правят с коремни, всеки го знае.
Нагъвай си мазното и се успокоявай като пълна кифла, че не ти личи.
Изобщо... защо пишеш по тема трениране, като не тренираш? Или си като всички, които лежат на стари лаври и обясняват как са тренирали не знам си какво си еди-кога-си?
И да ме пита човек защо ти се връзвам всеки път.
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-13-2014 на 16:53
А какво се очакваше от мен в случай, бе, гений?
Да махна с ръка в стил I am the bigger person?
Или да се бутам, където не ми е работа и да пускам безмислени и необосновани постове като теб?
Сори, не всички имаме навременното самочувствие да кажем, че националната ни гордост в тениса "не е нищо кой знае особено". Тъжничко...
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-13-2014 на 17:25
педобеар и пичозо просто те нахулиха, защото отново беше категорична и отсъди, че има само една страна ;/
http://31.media.tumblr.com/ffdc70d43...m1s0o1_400.gif
Не е нужно да тренирам в момента, за да знам неща, които ти за толкова много време не си научила.
Тренирал съм, да, но не помня да съм се хвалил. Май само ти би се похвалила, че спортуваш, защото това е някво невероятно постижение.
Изкарай ми пишка като на негър и ще ти изкарам задник като на негърка.
Тъпанар, дори за толкова не ти стига акълът.
Галакси, не съм отсъдила, че има само една страна, един начин да изкараш плочки, къде го видя?
Казах, че има начин, по който категорично не става, което не знам кой нормален човек би го отрекъл, в смисъл... честно ли :д
Анджи, скъпа, прочети си собствените постове и виж къде за последно си говорила по тема.
След това прочети моите.
Пинкууу, не искам да си я боядисвам, за да те правя щастлива.
Не си наясно, че средната големина на черните пишки е по-малка от средната на белите, или го знаеш, но предпочиташ да е тъмен цвят ?
Задника на оная е отвратителен, но нали сега е модерно жените да имат един гъз и нищо друго, сигурно и ти към това се стремиш.
Не се стремя към това, казвала съм много пъти, че не се стремя към фигура бикини фитнес.
Няма фигура 'бикини фитнес' , това са някви измислени понятия от жени, които имат повече тестостерон, отколкото бащите им.
Галаксито ти поиска снимка, ясно е, че няма да дадеш, но поне покажи задник, който смяташ, че се доближава най-много до твоят, да видим към какво се стремиш.
И за какво да давам? За да си намерете причина да се заядете, че искам да се доказвам? Без тия евтини номера, мерсиУгодия и в двата случая нямате, то е ясно.
Ти между мен и Галаксито не се бъркай.
ще ми прати снимка
не е като анджелика да не праща ;/
*сега прочетох другите неща
това за негрите, дето каза пинкилота наистина беше тъпу ;/
а пък педобеарчо ти каза, че е направил плочки, въпрекие че се храни с боклуци и ти пак твърдиш, че е невъзможно :д
Последно редактирано от galaxy29 : 11-13-2014 на 19:50
хъх, тая тема винаги е мега забавнаЖалко, че не съм навътре с нещата, да похейтя и аз малко :Д
Май само мога да си търча, но онзи ден установих, че вече и това не мога пф д;
Би трябвало да ти хареса, тя нали написа, че жените и правили комплименти, сякаш женското мнение е важно, защото жена и прави компания в леглото
ще видим
откъде знаеш, че не й, може и с жени да спи :о
Сигурен съм, иначе щеше да ме хареса, мен лесбийките много ме уважават, сякаш аз съм причината да станат такива