- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
Понеже гледам, че темата за бързи отговори я няма затова мисля да задам въпроса си тук: може ли да има йо-йо ефект при отслабване с колан за изпотяване? Не говоря за голямо отслабване, защото знам, ме няма как да се постигне с това нещо. Сори за спама и моля без хейт.![]()
Да го кажем така - с каквото и да отслабваш, като тръгнеш да нагъваш тестено и мазно и да пиеш газирано, ще ти се върне коремът. А коланът за отслабване и увиването с найлони с цел изпотяване мисля, че бяха популярни методи тип bro science преди поне 5 години.
кажи колко качи от цикъла с енантата и колко сила
http://imgur.com/dt2pLc3
https://www.youtube.com/watch?v=bE_8KQuzDVg
WE ARE NOT ANGELS!
наборе, мразим такива дранкулки по мене. мани ги тия бургаски батки-шматки.
който иска да става нацепен да взима НАЦЕПИН и да гърми http://vbox7.com/play:45471060df
WE ARE NOT ANGELS!
Да това за тестяното и мазното е така, но мисълта ми беше нали не като при диетите. Примерно при тях гладуваш сваляш 10 кг и в момента в който се върнеш към стария си режим качваш 20 кг, тоест качваш повече от това, което си бил преди това. Знам, че въпроса ми е глупав, но искам да съм сигурна.
Този йо-йо ефект е прост начин да обясниш на тъпите жени, че като пият вълшебни сиропи, които да ги накарат да свалят по 10 кг за 2 седмици (не за друго, а просто само това консумират и то на скромната цена от 100 лева). Мисленето просто на тая тема е супер осакатено. Ти не си елитен атлет, за теб нямат значение подробностите - най-важното нещо е да следиш приема на храна през деня, ако ядеш повече от колкото тялото ти изгаря - дебелееш, ако е по-малко - слабееш. Ако след отслабването се върнеш на макдоналдскфц и т.н. много ясно, че ще си върнеш килограмите поради причината отгоре. Няма как магически храната да стане по-калорична, че да качиш още 10 кг отгоре магически.
Най-добре е да си купиш НАЦЕПИН с вкус бахур с бахур. Гарантирано работи. 100 лева 1 опаковка, стига за 1 цикъл, трябват ти 5 цикъла, за да станеш с гръб като ИКЕА и задник като на Адриана Лима*тествано и работи*
Мноо си тъпа
Приятелката на Фелпс се оказа мъж
http://www.gol.bg/drugi/2014-11-20/p...-se-okaza-mazh
Последно редактирано от papugai : 11-20-2014 на 12:08
[QUOTE=Rakshy;11198398]Този йо-йо ефект е прост начин да обясниш на тъпите жени, че като пият вълшебни сиропи, които да ги накарат да свалят по 10 кг за 2 седмици (не за друго, а просто само това консумират и то на скромната цена от 100 лева). Мисленето просто на тая тема е супер осакатено. Ти не си елитен атлет, за теб нямат значение подробностите - най-важното нещо е да следиш приема на храна през деня, ако ядеш повече от колкото тялото ти изгаря - дебелееш, ако е по-малко - слабееш. Ако след отслабването се върнеш на макдоналдскфц и т.н. много ясно, че ще си върнеш килограмите поради причината отгоре. Няма как магически храната да стане по-калорична, че да качиш още 10 кг отгоре магически.
Благодаря.![]()
Абсолютно си права. Но определено съм ЗА вибромасажорите от този тип:
Той няма да изгори мазнините ти, примерно. Но определено ще има ефект, ако имаш добра диета, движение и пиеш достатъчно вода. Не само за целулит, а цялостното състояние на кожата.
Масажира много добре. Да не говорим, че помага за травми, а и за целулит, тъй като раздвижва кръвта адски много. Не съм засичала фитнес зала с такъв уред, но не е чак толкова скъп, 200-300 лева е. Като имаш предвид, че можеш да го слагаш навсякъде - паласки, гърба, врата, дупето, под дупето. Аз имах шанса да го изпробвам, когато ходех на лечебна физкултура и наистина е супер и някак мноого те отпуска. Това след изморителен ден или дори след тренировка, просто е върха.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
още едно нещо което ще те доближи до целта ти да бъдеш истинска жена
Страхотен е, ако имате възможност някъде да го пробвате, ще е супер. Аз съм много доволна и започва спестяването. Особено, ако някъде имате болки или усещате напрежение.. супер действа.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ставаш по-нелепа с всеки пост, фафло. Защо да си купуваш тоя вибратор, като можеш да дадеш 30-40 лева за един foam roller, който прави чудеса?! Фитнеса е направен за да местиш тежки неща, не да си друсаш гъза.
Да, може да има и някаква полза от тая чик*я, но не смятам, че трябва във всяка зала да има такова.
Ние имаме foam roller във фитнеса, мисля, че е крайно време да подходя по-сериозно и да си разтривам поне прасците след тренировка, щото често така ме болят, че ми се доплаква.
Ама към такъв уред съм скептична, ако се видя с 200-300 лв, предвидени само за фитнес... неща (:д), по-скоро бих си купила един боксов чувал и едно хоризонтално лостче за набирания. И едни хубави ръкавици, които предвиждам даже за следващия месец, щото вече имам малки мазолчета по ръцете.
Фоумролер имам вкъщи. И не знам как бих живяла без него, честно. И как съм живяла, хаха. :Д
ами да се масажирам профилактично или ти ще ме масажираш да не си взимам викаш
Последно редактирано от galaxy29 : 11-26-2014 на 22:35