.
Отговор в тема
Страница 33 от 55 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1359
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Е нема що... Сееба в дебелака.

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Е нема що... Сееба в дебелака.
    Tи си добре, на твое място само щях да изчистя малко

Чистенето е за слабите. Permabulk.
    (шегата настрана, трябва да сваля 5 кг в идния месец, без да ми пада силата. Ще бъде интересно)

anonymous708973
    Guest
    Как възнамеряваш да чистиш?
    Като за глупавички може да ми обясниш :д

Ако трябва да бъда честен нямам абсолютно никаква представа Ужасен съм от факта, че трябва да ограничавам съществуването си по някакъв начин. Като начало диетата ми е греда и изобщо не ми се занимава да я оправя + че съм адска скръндза и не ми се дават пари за качествена храна (дори не мога да проумея що за глупаво същество съм)

Плана е следния:
    Програмата, която ще правя е с 4 тренировки седмично (понеделник - клек и лежанка; сряда - тяга и лежанка; петък - лежанка и клек; събота - вариации на тяга + малко гърди). Това са основните движения, другото е accessory work.
    Така ми остават вторник,четвъртък и неделя за кардио. Тъй като тренировките са с отвратително голям обем, ще трябва много добре да подбирам кардиото, за да мога да го правя максимално сполучливо.
    Ако не е ясно досега: занимавам се с powerlifting(трибой). Не мога да се нарека трибоец, защото съм твърде слаб още, но всичко с времето си.
    Тъ, в трибоя принципно се избягва кардиото. Дългото монотонно тичане е почти абсурдно за много от големите треньори, ако искаш да вдигаш тежко. Общо взето на никой не му пука колко си мазен. Тежестта ти дава дадени преимущества, от които трябва да се възползваш.
    Най-добрите варианти за кардио са спринтовете, скоковете (на височина), бутането/дърпането на шейна, кардио с тежести - аз правя олимпийските движения, някакъв спаринг или бой по чувал също би свършил работа. Търси се експлозивност в кратък период от време. Така хем тренираш тези бързи мускулни влъкна, хем правиш кардио. Общо казано HIIT

През повечето време диетата ми е следната: овесени ядки с мляко, сандвич с пилешко, някакъв снак - корни/плод/фитнесче pre-workout и след това вечеря квото дойде. Най-вероятно след това няква нощна закуска, защото си лягам много късно, и тя обикновено нещо вредно и лесно за поглъщане.
    За 1 седмица бях заменил нощните закусчици с плодове т.е. вместо кроасан - ябълка/банан и забелязах как от 92 паднах на 90 (да, в този етап съм, в който малките промени водят до голям резултат #fatboy).
    Лятото за 10 дни със слабо ядене и много ходене + алкохол бях свалил 6 кг, затова имам надежда, че ще стане.

За добавки си помислих някакъв фет бърнър, ама не знам дали си заслужава с т'ва лошо хранене, по-скоро не. Л-карнитина не ми се пие, най-много да взема някъв креатин да се понадуя малко И да трябва да свалям повече кг, или амино (въпреки че съм против тях) защото тия тренировки ще ме изцедят.

Също нещо, което е от изключителна важност е съня. Спя много малко, ако увелича съня си, увелича обема на тренировките и направя малка промяна в диетата всичко ще излезне ;д

Да направя ли нова тема "дневник" като в бб-тийма, щото тоя форум ми харесва повече от техния?

anonymous708973
    Guest
    (да, в този етап съм, в който малките промени водят до голям резултат #fatboy).

Да направя ли нова тема "дневник" като в бб-тийма, щото тоя форум ми харесва повече от техния?
    Хахахаха, милият. :д
    Благодаря за отделеното време. Иначе нали знаеш, мисли като "Ама то аз знам как става, само да го приложа и готово" много спъват, току-виж се оказало, че го прилагаш и не става :д
    Наскоро - в тая статия, дето я бях постнала и ти не я прочете , четох за Low Intensity Steady Mode Cardio или нещо такова. Идеята на мадамата беше, че скоро ще ходи на бикини фитнес и иска да си запази дупето възможно най-обемно, но да свали каквато мазнинка може, и като вариант предлагаше пътечката с висок наклон и стабилно темпо, докато влезеш в зоната на пулса, в която гориш мазнини. Имаше и някаква схема как да я изчислиш тая граница.

Иначе си направи тема, как!

Аз ще взема да се оплача, че искам да си го излея. Съвети не очаквам, то на тая ситуация какъв съвет да дадеш.
    Такааа. Имам много близка приятелка, за която отношението спорт-хранене е типичното момичешко отношение. Иска да отслабне, като отслабване се изразява само в проклетото число на кантара - в момента е 50-51 най-много, висока е около 1.65, никой нормален човек няма да я нарече дори закръгленка.
    Като цяло идва два пъти седмично на бокс, ама не всеки път, защото "няма време", напоследък се е разтичала из квартала; за сметка на това решава да не яде, за да отслабне. Под "не яде" разбирайте вечеря след часове неядене - ябълка и банан ли, кво беше. За сметка на това се закусва с бисквити, примерно. Абе, само число казвам - около 15 евро седмично дава за ядене. Ясно ви е, че е напълно недостатъчно. От време на време я избива на "оф, станала съм слон". Та... хабя се аз да обяснявам, щото ми е приятелка и човек си помага на приятелите, нали, как няма значение колко тежи, а как изглежда и какви са й обиколките; че според мен няма нужда да отслабва, но ако иска, не е това начинът; че гладува и зорлем си забавя метаболизма и си вкарва тялото в starvation mode; че дори да отслабне, ще е за периодът, в който не яде, ако почне да яде - ще си ги върне веднага. Слуша, слуша и нищо не прави, идва колежка и почват да си обясняват как искали да са по 46 килограма и щели да са идеални.

Това, което провокира всъщност този изблик, е снимката, която е качила във фейсбук с вдигната блуза да покаже корем, снимката с някакъв надпис как кардиото било най-добре преди изпита и т.н. Защо ме дразни това? (вероятно не звучи особено рационално). Претендира за голяма и как не трябвало да се държа с нея като с петгодишна. Ама хубаво, ама верно ли е подходяща снимка за фейсбук, предвид, че ще си търсиш фирма за практика и отделно работа и че фейсбук профилът се проверява от работодателите. Като искаш такива снимки, направи си инстаграм и готово.
    Второ, какво иска да покаже? резултат от неядене? Ми, и аз да ям по максимум 900 калории на ден, да избягам 3-4 км и веднага след това коремни преси, и моят корем ще изглежда така. И какъв е смисълът, като до 3-4 дена пак ще чуя "оф, много съм дебела, тая седмица съм само на салати"... Нямаше да мрънкам, ако беше като другите мацки, които ядат някакви смешни количества, ама пък се чувстват добре. Ама тя постоянно се люшка между двете крайности, тоест, не е доволна и не се чувства добре в кожата си, но не проумява, че очевидно това не е нейният начин. В смисъл... "Само глупаците правят едно и също нещо по един и същи начин и се надяват на различни резултати", нали?

Ужасно звуча, нали?

Мега фен Аватара на skatew
    ^ "само лудите"
    по-скоро нелепо, това е просто снимка във фейсбук
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

anonymous708973
    Guest
    Снимката е поводът да си излея всичкото, не причината.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Не й бъди редовен слушател на мрънканиците, ако твоят инпут няма значение.

Пали я.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    ^ "само лудите"
    по-скоро нелепо, това е просто снимка във фейсбук
    За теб специално трябваше да вмъкна информация, че е овен. Други данни не знам, ама не ми и трябва, аз с овни повече вземане-даване няма да имам :д

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Снимката е поводът да си излея всичкото, не причината.
    Или вместо да завиждаш на резултатите й защо не ги постигнеш и ти по някакъв твой начин? Въпросната мадама сигурно няма да има против, може би дори ще е твърде заета с личния си живот и изобщо няма да забележи че някой в нейна чест се пъне да доказва нещо... Или просто и ти си снимай корема и изтипосай снимка във фейса... не виждам какъв е проблема. Не казвам, че подкрепям гладуването.

anonymous708973
    Guest
    Нищо не разбра, нали? Не е "въпросната мадама", сеш' се? Някой се пънел да доказва нещо, вика. Що не вземеш да мислиш преди да говориш, например?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    За теб специално трябваше да вмъкна информация, че е овен. Други данни не знам, ама не ми и трябва, аз с овни повече вземане-даване няма да имам :д
    просто ще си го запазя, че за мен лично тоя пост говори доста за теб, като умствен капацитет

и ще ти разкрия една тайна - с писане по форуми, никоя не е отслабнала
    n00bs

anonymous708973
    Guest
    За твоя няма да говорим, достатъчно е да ти отворя темите за политика.
    Иначе не се бой, на тренировка съм и днес, и утре, и вдругиден.

Сега разбирам защо повечето от вас сте мразили анализите по литература в училище, вие не можете да осмисляте текст. Проблемът е много далеч от нещо, свързано с теглото. Как пък Дедлок успя с 1 ред да покаже, че е прочела, разбрала и осмислила.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-23-2015 на 06:54

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    iq test duel? избери сайт
    n00bs

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Сигурно защото ти никога не си си мислела, че искаш да си еди-колко си килограма.
    Не си го слагай, ако тръгнеш да се връзваш така за всяка снимка на някоя кифла във фейсбук, ще ти гръмне главата. Опитала си да я посъветваш и да и помогнеш, щом не вдява, недей да се налагаш, направила си каквото зависи от теб. Ти тренираш/хапваш правилно (имаш голямо 'Браво!' от мен за което) и това е достатъчно, не гледай в чуждата паничка.
    Няма да промениш света, остави тези, които са решили, да си трошат главите.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Сигурно защото ти никога не си си мислела, че искаш да си еди-колко си килограма.
    Не си го слагай, ако тръгнеш да се връзваш така за всяка снимка на някоя кифла във фейсбук, ще ти гръмне главата. Опитала си да я посъветваш и да и помогнеш, щом не вдява, недей да се налагаш, направила си каквото зависи от теб. Ти тренираш/хапваш правилно (имаш голямо 'Браво!' от мен за което) и това е достатъчно, не гледай в чуждата паничка.
    Няма да промениш света, остави тези, които са решили, да си трошат главите.
    Това е лошото, че не е "всяка кифла", но си права, да. Няма какво да направя повече, известно време ме измъчваше съвестта, че щом ми минават такива мисли през главата, очевидно не съм толкова добра приятелка, ама... Не съм единствената, която има някакви съмнения в отношенията ни обаче. Изключително дразнещо е това нейно усещане за вечна правота и друг човек от много близкото й обкръжение го е усетил, ще видим какво ще стане, когато говорят тези дни.
    Благодаря!

Това е лошото, че не е "всяка кифла", но си права, да. Няма какво да направя повече, известно време ме измъчваше съвестта, че щом ми минават такива мисли през главата, очевидно не съм толкова добра приятелка, ама... Не съм единствената, която има някакви съмнения в отношенията ни обаче. Изключително дразнещо е това нейно усещане за вечна правота и друг човек от много близкото й обкръжение го е усетил, ще видим какво ще стане, когато говорят тези дни.
    Благодаря!
    наръгай я.

Мега фен Аватара на galaxy29

сигурно си я заразила със Спрелтина

Супер фен Аватара на tochko

През повечето време диетата ми е следната: овесени ядки с мляко, сандвич с пилешко, някакъв снак - корни/плод/фитнесче pre-workout и след това вечеря квото дойде. Най-вероятно след това няква нощна закуска, защото си лягам много късно, и тя обикновено нещо вредно и лесно за поглъщане.
    За 1 седмица бях заменил нощните закусчици с плодове т.е. вместо кроасан - ябълка/банан и забелязах как от 92 паднах на 90 (да, в този етап съм, в който малките промени водят до голям резултат #fatboy).
    Лятото за 10 дни със слабо ядене и много ходене + алкохол бях свалил 6 кг, затова имам надежда, че ще стане.
    Raksy тук мисля че е добре и да споделя моя опитсъс среднощното хранене. "Симптомите" се появиха 1 месец след като почнах да качвам. Нещата стояха така че се будя от глад към 3 през нощта да си правя препечени филийки и варя яйца. Положението беше тежко, така че се сетих за добрия стар казеин. Преодолях среднощното ядене със прясно и кисело мляко преди сън. След това си купих и казеинов протеин който вършеше почти същото но беше по-удобен. Удобството идваше от това че иначе хабях по 3 чаши прясно мляко преди сън, а после с протеина само 1 . Пробвай това с млеката би трябвало да сработи.

На мен проблема не ми е, че се будя от глад. Проблема е, че си лягам в 3. Иначе да, казеина е добра идея.

Мега фен Аватара на skatew
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    https://instagram.com/p/0xLKMgL080/?...=emmaa_spasova
    та дам....Качвам килограми, а пресата става по-добра + това ръцете и краката са по-оформени. йей

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Когато лягате и търсите продукт с дълго освобождаване ръгайте си у стомасите 2-3 сандвича с извара.
    Аз също съм с кофти навици и всяка вечер лягам към 4, затова преди сън си пускам в майкроуейва 3ф. хляб с по около 50г извара всяка, покрити с филе, краставица/домат и малко кашкавал. Супер лесно и бързо, но снабдява с доста казеин организма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си