.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Всичко се случва в главата ти. Доказано е, че, когато човек е настроен положително, той се чувства добре. Ако не мислиш постоянно за това как да се справиш с проблема, а просто се наслаждаваш на това, че имаш шанса да живееш нещатата от самосебеси ще се нормализират. В това число включвам и депресията,и анхедонията.

Цитирай Първоначално написано от vanqsp Виж мнението
    Всичко се случва в главата ти. Доказано е, че, когато човек е настроен положително, той се чувства добре. Ако не мислиш постоянно за това как да се справиш с проблема, а просто се наслаждаваш на това, че имаш шанса да живееш нещатата от самосебеси ще се нормализират. В това число включвам и депресията,и анхедонията.
    Това го знам, и то от личен опит но не е същото... не ме бива в обясненията. Няма ли някакво хапче все пак? Моля те не се смей на въпроса ми но анти-депресантите помагат ли за моя проблем?

Не мисля, че ще помогнат а и като цяло антидепресантите са временно решение на проблема и е много вероятно да доведът до друг проблем като пристрастяването. Недей да мислиш за хапчета, хвани се да тренираш нещо, намери си хоби, излизай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си