- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв тип момичета харесва?
Бившият ми ме заряза преди месец заради друго момиче. Аз още го обичам и искам да разбера с какво тя е по-добра от мен. Опознах я и видях ,че двете с нея сме НАПЪЛНО различни! Чудя се как преди е харесвал мен ,а сега нея като не си приличаме нито по външен вид ,нито по характер? Според Вас той какъв тип момичета харесва точно?
Човек никога не знае какво може да му хареса, а с времето критериите се променят. Ако си падаш по високи момчета, след това може да се влюбиш в някой с твоя ръст. Просто пример ти давам, ние не го познаваме, нито теб или новата му приятелка, за да отговорим с какво те ''превъзхожда''. Вече не сте заедно, затова не рови в миналото.
Ние не го познаваме, че да ти кажем какъв тип момичета харесва.
Аз харесвам пълнолетни, външния вид идва чак след това
Щом те е зарязал, заради нея, сигурно е по-добра с нещо. Не го взимай толкова навътре, опитът учи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хора... как може да й говорите така?
Лично мое мнение е, че след като те е зарязал заради друга, това далеч не значи, че тя е по-добра! Никога не трябва да мислиш така. Единственото правилно заключение е, че ти просто не си била точният човек за него, както и той за теб. Не трябва да се вглъбяваш в подобни мисли, да чудиш кой кого превъзхожда в ситуацията. Плюс това, да те е зарязал заради друга ми звучи като доста прибързано решение, след като веднага е отишъл при нея, може преценката му въобще да не е правилна. Най-вероятно са поддържали контакти докато е бил все още с теб, но тя може да е била един човек докато той е бил обвързан с друга, а обвърже ли се с нея изведнъж коренно да се промени. Ако си го обичала, държала си се добре с него и си полагала усилия за връзката ви, нищо чудно след време да съжалява за решението си. А ако не съжали, казах и по-горе - твоят човек няма да те остави заради друга, няма да си тръгне, като цяло няма да допусне подобни глупости да се въртят в главата ти.![]()