.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен Аватара на LittleFashionista

Отстраняване на косъмчета над горната устна

По принцип уж нямах,или поне бяха много руси,къси и незабележими но последно време си личат и супер много се ядосвам. Преди няколко седмици пушех с бонг и докато държах запалката явно се опърлех от едната страна.И сега израстнаха с цвят ужасно е.
    И хем супер много ме дразнят,хем ме е страх да ги махна да не би после да поникнат още по-черни/твърди и забележими.
    Майка ми има няколко над устната,които си ги отскубва,но като растат преди да могат да се отскубнат много си личи и е много грозно.
    И сега не знам как да действам,може ли някой да сподели как/с какво/какъв е бил ефекта след първия му път на махане и прочие.

Като те дразнят и си личат - махни ги. Аз си ги махам с кола маска не боли много и става много бързо също така не стават дебели и черни ,не се притеснявай.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    По всякакъв начин можеш да ги махнеш - с пинсета , с крем , с епилатор , с лентички ;
    Какво мислиш ти ? Че като ги махнеш веднъж и край .. до там ...
    Няма такова нещо , махнеш ли ги веднъж - ще ги махаш винаги защото растат и наистина понякога стават по дебели.
    Its your choise

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Отиди на фотоепилация.За това място не е много скъпо,горе долу 30 лева на процедура и с няколко процедури ще ти се махнат за много дълго време

BuBy

Пробвай с лентички или кола маска. Пък ако ти се играе може и с пинсета.

Мега фен Аватара на Dagichka
    изключително важно беше да споменеш, че си се изгорила като си пушила с бонга нали хаха
    тва са косми като всички други по тялото ти, махай ги с пинсета едно по едно ако ти се занимава или с лентички като кола маска. нищо особено няма да се случи просто ще си ги махаш по-често, гледай се всеки ден в огледалото на слънчева светлина и ако видиш някое го отскубвай

Супер фен Аватара на Christinna
    Това, че си пушила с бонг промени целия ми живот, благодаря ти, че го сподели. Върви на козметик най-добре, или си намери такива ленти за махане на космите там.

С пинсетата се махат лесно без да ги чакаш много да пораснат. Първият път най-добре отиди на козметик.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    С пинсетата се махат лесно без да ги чакаш много да пораснат. Първият път най-добре отиди на козметик.
    Ти не използваше ли самобръсначка за оформяне на катинарчето?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Дами, махайте редовно мустака, без него сте по-привлекателни.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    https://38.media.tumblr.com/e0449616...utnlo1_400.gif

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението

Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    ХАХАХА

махай ги с депилиращ крем , по - евтино ше ти излезне

самия крем е по - малко от 4 лв. и ше можеш да се мажеш за поне 2 месеца напред .

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista Виж мнението
    Майка ми има няколко над устната,които си ги отскубва,но като растат преди да могат да се отскубнат много си личи и е много грозно.
    Именно за това не разбирам момичета, които ходят като Йети, защото "чакали да пораснат за кола маска".

Мега фен Аватара на draid
    Така е в днешно време мъжете станаха по-обезкосмени от жените

^Момиче с мустаци води момче с оскубани вежди ;О

Купи си лентички за мустак, единично са от 0,80 до 1,50 зависи какви са. Можеш и цяла кутийка да си вземеш.
    С пинсета много време се занимаваш, а и често излизат пъпчици. Отиди на козметик /2лв е/, безболезнено и бързо става, а и не излизат точици после.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    пушиш бонг

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    махай ги с ленти,поне на мен не ми излизат по-дебели след това,а ги махам от 3-4 години вече и не е имало проблем..

Супер фен Аватара на girl91
    И в други теми съм писала - аз ги махам с това и съм много доволна. Поръчах си го от Ebay - беше около долар с безплатна доставка. По магазините тук не съм виждала да ги продават, може и да ги има.

Добре е първия път поне да отидеш на козметик,за да ти обясни как точно да си ги махаш. След това можеш сама вкъщи като си купуваш лентички(има специални за тази цел). Аз лично дълго време ползвах тези на Дева, едни от най-евтините са и за цената качеството е добро. От скоро използвам на Victoria Sensitive за чувствителна кожа и съм супер доволна
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    пушиш бонг
    викай ми гагарин а на него армстронг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си