.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

преждевременна еякулация

Здравейте.Проблема ми е следния - преждевременна еякулация.Като маструрбирам много скоро след началото на масажирането на члена изпитжавам неотложно желание да свърша и колкото и да се опитвам да не свърша не се получават нещатата.Пробвах разни техники (старт-стоп, да си дърпам тестисите) , но не се поличава.След като си хвана члена и дам 2 пъти надолу и нагоре и започвам да свършвам.Пробвах да науча сухото свършване(като ми идва да стисна все едно ми се пикае много и да не излезе сперма, но не ми е толкова силен мускула, че да ми спре еякулацията).На 17 години съм, не съм девствен.Правил съм го с няколко момичета и имаше един период в който правех по- често секс и съм стигал до 20-30 мин на 1-ви тек, а втория тек си го контролирах идеално ( с презерватив).Обаче с последното момиче което бях ми се случи това изненадващо - свърших за отрицателно време и от тогава съм така.Дори и сухи тренировки не мога да провеждам - да мастурбирам по 20-30 мин Помогнете ми - съвети, лекарства, техники каквото и да е.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от nqma_zna4enie1 Виж мнението
    но не ми е толкова силен мускула, че да ми спре еякулацията
    Това да не е водопроводно кранче

Колкото по-често го правиш, толкова по-трудно ще свършваш. Така чувствителността на пениса ще намалее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си