- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Панически страх
Проблемът е следният..
Скоро ми предстои да правя секс за първи път и много се притеснявам ако стане гаф..като знам колко момичета са забременявали от първия път ме побиват тръпки..Ще ползваме презерватив,но аз само мисля за най-лошото..ако презерватива се скъса..много ми е притеснено и незнам какво да правя :X
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
prostakнакарай я да земе противозачатъчни+ използвайте презерватив и си реди
Като толкова те е страх, по-добре не го правете(,а ако се престрашите поканете ме за кръстник)![]()
Щото шанса да забременееш от 1-ви и от 101-ви път е различен.. бахти ГРАНМОТНОТО насИлениИ
Каквото и да използваш няма да си на 100% защитена. Спри да мислиш толкова много, няма полза в случая.
Не знам защо те е страх да не забременееш от първия път като всеки следващ път също има риск. Ако използвате предпазни средства, няма страшно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Няма да ти хареса, от сега ти казвам. Ако подхождаш с притеснение и нерви, изобщо няма да можеш да се отпуснеш, съответно сигурно ще те боли повече. И като цяло, ще ти е гадно преживяване.
Вземи попрочети, сметни си овулацията, направете го в ден, който не е сред опасните ти, направете го с презерватив. Дори да се скъса презерватива и да стане фал, вече има спешна контрацепция (направо не мога да повярвам, че давам този съвет...). И във всеки случай помни, че хапчетата Ескапел се приемат само като крайна мярка, ако си абсолютно сигурна, че е станал фал.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
всъщност, аз никога не съм пила таковаПървоначално написано от 102
неПървоначално написано от 102
ем по мое време нямаше такива глезотии
Щом искаш изчакай докато си готова. Но дали ще е сега, след седмица, месец или година - винаги има риск. Пазете се и всичко ще е точно.
Деня преди половия акт трябва да еякулираш (ако си момче), за не свършиш много бързо, излагайки се по този начин пред момичето. Другото, което е много важно - използвай задължително презерватив, защото предполагам, че знаеш за предекулационната течност - тя съдържа също сперматозоиди. Ако поставиш презерватива правилно всичко ще бъде 6 и няма да се скъса. Все пак за по-голяма сигурност на пазара се предлагат и по дебели презервативи екстрасейф.
П.С.
Относно притеснението - прочети малко повече за ОКР (Обсесивно Компулсивно Разстройство)!
Успех!
Последно редактирано от didi_marin0va : 07-17-2014 на 11:37
Е не го мисли толкова щото и от притеснение може да направиш гаф ама щом си с презерватив няма от кво да се притесняваш