- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изсветляване на коса с гел на Loreal
Някой ползвал ли е този гел за изсветляване ? Ако може някой да ми обясни през колко време се нанася в косата и отмива ли се като шампоан оцветител или трябва да израсне косата?
Не се отмива. Препоръчително е да се използва по 2 пъти в седмицата най-много. Ако се беше разровила малко в гугъл, щеше да разбереш и сама.
http://ask.fm/iwwkaa
Какъв гугъл, само във форума да се беше разтърсила малко щеше да намери информация![]()
И не се отмива като шампоан остава си все едно имаш кичури.Все пак е изсветлена косата, и за да се махне цвета трябва да се боядиса по-тъмна боя отгоре или да израсте.![]()
Аз го ползвам,но не е кой знае какво.Има ефект,но не очаквай да ти изсветли косата кой знае колко.Нанася се не по-често от 2-3 дни.Нанасям го на суха коса,изчаквам малко да подейства и затоплям със сешоар.След три дни пак същата процедура.Правиш го докато не получиш желания от теб ефект.![]()
не се занимавайте с глупостЕ. Преди години имаше крем на същия принцип от avon и ефекта беше НУЛЕВВВ при мен ,само при руси момичета се получаваше нещо като отенък
Hostis Honori Invidia
Ти ако искаш си го сложи и 15 пъти в един ден.Хората са го написали в сайта,пък ти си решаваш.И никъде не е казано,че трябва да ти стане нещо ако си го сложиш повече от един път.Всеки си има глава на раменете.Аз следвам инструкциите.![]()
Ето и информацията,която са написали във Великобританския сайт на марката : ''The application should not be carried out more often than every 2-3 days''. ( Бг превод: Приложението на продукта не трябва да е по-често от 2-3 дни )
Ами ти колко пъти си го сложи на косата?Не трябва да го слагаш по-често от един път в деня,защото един път е напълно достатъчно.А през три дни можеш да си го слагаш докато не постигнеш желания ефект.''Нанесете толкова пъти,колкото ИСКАТЕ,за да постигнете желания краен ефект.Изборът е ваш винаги'' Ето какво пише на кутията.
Аз си го купих този гел.Всеки ден си слагах по един път,защото не ми се чакаше..след 4-ия път видях разлика и то се вижда повече на слънце.В действителност ми се изсветли косата,но има още какво да се иска,а гела ми свърши и ще си купувам нов :/ Слагай си го с ръкавици на суха коса,остави няколко минутки и после със сешоар.И ако можеш излез да постоиш на слънце така повече изсветлява. Хубав е обаче 13 лева даже и за 17лв го гледах - 100 мл си е направо измама.
хайде пуснете снимка ,че ме гони любопитство![]()
Hostis Honori Invidia
Ето ревю на продукта в един блог, има и снимки преди-след - http://beautyandrelaxblog.blogspot.c...jelly-new.html
Аз също използвах този гел, почти го свърших дори. Косата ми попринцип е светло кестенява и стана сравнително по светла, но някои определени кичури ми ги изсветли повече, а не цялата коса еднакъв цвят да е, въпреки че се старах да го нанасям равномерно и навсякъде.
А относно блога в който момичето си е изсветлило косата толкова много за такова кратко време - на мен също ми се струва невъзможно само с 5 нанасяния.