Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
Може да, друг е въпросът, че ще е гадна след това.
Супер ограничено мислене имаш. Кво като си боядисаш косата? Било тъпо на 17 да си боядисаш косата. Защо? Какво толкова? Една смяна на цвета може да ти придаде самочувствие и да те накара да се чувстваш много по-добре. Косата расте и расте неувредена. Не е като да си направиш нещо на кожата и после да не може да се махне. Пълните глупости са това, че било много тъпо да се боядисваш и си вредиш много и не знам си какво. Извинявай, аз на 50 няма да тръгна да се правя лилава. Сега е времето. Винаги съм смятала, че такива безобидни неща винаги трябва да се опитват. И не, не говоря да се татуирам цялата, а да се подстрижа, да се боядисам, да си направя пиърсинг и т.н. Е*ати скучния живот ще водя ако се пазя от абсолютно всичко, че да не ми навреди. И ти, като толкова много си пазиш косата, или поне така казваш, пръскаш ли я със слънцезащитен спрей всеки ден като излизаш? Сушиш ли я със сешоар? Къдриш ли я с маша, изправяш ли я с преса? Дори къдренето с ролки може да бъде вредно, защото може да ти се заплетат в косата и да се проскубеш или да накъса косъма. Това значи ли, че никога не си го правила? Да ходиш често вързана на опашка също е вредно. И да я решиш, когато е много оплетена И да я миеш със шампоан. И да я мокриш много често.Маски правиш ли си през 2-3 дни ? Боже, боже.