.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Да ти кажа честно къдрила съм си косата само веднъж в 7ми клас, никога не съм си я изправяла с преса (косата ми е права и без да и правя нищо) и никога не съм я сушила със сешоар. Не я връзвам и на опашка ама това е, щото не се харесвам.

Отнасям се с косата си може би по-добре отколкото по-голямата част от хората. Със сигурност мисля ограничено, щом 80% от приятелите ми мислят като мен по-този въпрос. За мен са глупости, айде накарай ме да мисля обратното?
    Бтв другия път недей да ми се караш.
    Не ти се ,,карам'', това го казвам не само на теб, а на всички. Просто ми е наистина непонятно как някои хора възприемат това да си боядисаш косата като шокиращо, супер сериозно и непоправимо. Не разбирам наистина защо хората отдават такава важност на това.

Много си сладка Hayashi, харесва ми ! Oтносно воденият спор за боядисването на 20 години - аз също смятам, че трябва да се опитват нови неща и ако искам да си сменя визията с промяна на цвета ще го направя, ти като искаш пази си косата за старините. Моят въпрос не беше дали на тази възраст да се боядисам или не , а дали някой е имал опит с повторно изрусяване. На мен ми е пределно ясно, че всяка коса и третиране е индивидуално, но реших да видя дали някой може да ми каже нещо или някакъв щадящ начин. Все пак мерси на хората, които отговориха по темата
    Хубав ден ! хохо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си