.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Продукт за изтощена коса

Здравейте дами. Може ли някоя от вас да ми препоръча добър продукт за изтощена коса? Без значение дали е шампоан, маска, серум и т.н. Мислех да пробвам Garnier Fructis GoodBye Damage, но не видях кой знае колко добри отзиви за него. Ако знаете някои такъв продукт ще се радвам да споделите кои е той. (:

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Вместо да даваш пари за боклуците на известни марки , по-добре си прави домашни маски . Излиза 100% по-евтино и има 100% по-добри резултати. В интернет е пълно с информация за маски за изтощена коса.

и според мен е по-добре да пробваш с домашните маски.. а защо не пробваш и тривитаминол

Мега фен Аватара на galaxy29
    домашни маски и продуктите на yves rocher

Пробвай с домашните маски и продукти като бадемово, арганово, кокосово масло, масло от жожоба. Също така полезен е медът, който много подхранва. Можеш да добавиш кисело мляко и жълтък.

Иначе прекрасни продукти са тези на Макадамия, маската е уникална. Ползвам я от известно време и съм изключително доволна. Много подхранва косата.

Иначе продуктите на Гарниер за мен са боклуци.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз съм ползвала гарниера с авокадо и масло от шеа(нещо такова беше), когато косата ми беше суха, изтощена и ми се отразяваше много добре, защото има масла. Пробвай го ако искаш.
    Има един Фитовал за изтощена коса, майка ми го ползва и казва, че е много доволна.
    Все пак не разчитай на единия шампоан, а си прави домашни маски най- добре.

Ето какви маски най-често си правя , ако решиш можеш да ги пробваш , а и продуктите със сигурност ги имаш у вас

(1) Хума , оцет , вода /понякога и хининова вода/
    (2) Кисело мляко , жълтък
    (3) Кисело мляко , мед

а как по точно се нанасят домашните макси върху цялата коса ли?

Цитирай Първоначално написано от petittu Виж мнението
    а как по точно се нанасят домашните макси върху цялата коса ли?
    Аз си ги нанасям върху цялата коса. На суха коса слагаш разбърканите продукти. Увиваш си косата в найлонова шапчица/плик и после слагаш хавлиена кърпа, за да се затопли. Стоиш няколко часа и после отмиваш с шампоан.

Ако има хума, наистина не е добра идея да слагаш на цялата коса. Като цяло, хумата е подходяща за мазни коси и след това може да не се слага шампоан, а само да се изплакне.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ако има хума в маската - слагам само в корените.

Повече от фен
    Аз пък никога не съм си правела домашни маски и не мога да кажа дали е по-ефикасно,но мога да ти препоръчам с двете ръце тази маска за суха и увредена коса

Благодаря на всички за коментарите. Ще пробвам да си направя маска и ще видя как действа. (:

Elseve Total Repair 5 ... за мен лично,Елсев са най-добрите шампоани.Когато косата ми е изтощена,суха или безжизнена веднага тичам при него :Д. Но ако косата ти е много изтощена ,можеш да си правиш маски с масла (бадемово,арганово и т.н) момичетата са написали по-горе.
    Последно редактирано от selenaa56 : 07-22-2014 на 19:07

хумата наистина ли е за мазни коси?????????

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    хумата наистина ли е за мазни коси?????????
    Yup

ко ме баламосвате, помислих, че съм се объркала
    прочетох отново тук-там и си става и за нормални, и за сухи коси
    има антисептично действие и именно затова е подходяща за омазняване, но ако добавиш някакво подходящо масло, си става и за другите коси, подхранваща е
    просто без масло не бил хубав ефекта при такива коси
    моята коса е нормална, два пъти съм си правила маска с хума и масло от жожоба и не съм усетила изсушаване, даже бях доволна
    единствено за боядисани е неподходяща
    но мерси, не знаех някои нещица и сиг нямаше да проверя скоро, ако не бяхте вие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си