- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За или Против Казармата?
За
Против
Само за слабите ученици
Против, твърде много финансов ресурс с почти никаква възвръщаемост. Ако си педераст и казармата няма да те оправи, ако си мъж - не ти е нужна.
Прилича ми на учебния център във Враца, където бях три месеца. В София след това беше напълно различно. Лафки, ресторанти, магазини и не знам си кво, резервни патрони имахме всички, защото се случваше на караул да си постреляме, а след това трябваше да запълним липсите. Автоматите ни бяха до стаите заключени в шкафове, които нямаше смисъл да бъдат заключени, защото вратичките пак се отваряха. Дори на моя смяна откраднаха два, мен ме пратиха в ареста, където се наспах. Иахме БТР-и с пълно бойно оборудване, което понякога изчезваше, но и с тях намирахме начин да се оправим.
a taka noki neshte da bade tormzen a vi e otide v rusia na voina shtom isakte
v balgaria kazarama nimam i nimam da ima kazarma kazarma ----![]()
![]()
we
![]()
![]()
--------
![]()
![]()
they
![]()
Последно редактирано от killer6 : 08-01-2014 на 19:07
Трябва, защото това е дисциплина, а не защото ти дават пушка и да убиваш. Общо взето ще се намалят "хулиганите" по улиците и страната ще започне да прогресира малко по малко!!!!
Твърдо ЗА ! Ще намалеят тея женчовци, а и в една казарма трябва всичко да е под контрол и няма как да се увеличат убийствата, кражбите на оръжия и т.н. и т.н.![]()
Против съм.
АЗ СЪМ ТВЪРДО "ЗА" ДА ВЪРНАТ КАЗАРМАТА !!! Просто ми писна някакви хлапета да ходят по улиците облечени като пълни идиоти да се мислят за "Феймъси" и тъй подобни простотии. Да си бръснат краката и ръцете, да пишат на "ei tos maimunski ezik" Целият им живот да зависи от това колко харесвания имат във Фейсбук. Просто трябва да се върне пълният комунистически режим в страната. Тогава каквото и да става ще сме непобедими .
и аз мисля като теб simsonS50![]()
Последно редактирано от fanton1 : 08-08-2014 на 18:14
NI SME TAIVA smt006 ZATOVA KAZARMA NE ISAKME ! NIAMAM E I RESURSI AKO ISKATE KAZARMA OTIDE I OKRADETE NIAKOIA DARGAVA PA DAITE RESURSITE NA BALGARI PA I FLOTA SHTE IMAME !
NI SME TAIVA :
ZATOVA KAZARMA NE ISAKME ! NIAMAME I RESURSI AKO ISKATE KAZARMA OTIDE I OKRADETE NIAKOIA DARGAVA PA DAITE RESURSITE NA BALGARI PA I FLOTA SHTE IMAME !
Определено казармата отнема адски много ресурс при наличието си. Освен това, когато в България няма армия в истинския смисъл на думата, няма никакво оправдание за харченето на пари с казармата. Няма никаква полза от нея. Както някой по-горе каза, който си е мъж си е мъж и без да ходи там.