.

Виж резултатите на анкетата: За или Против Казармата?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

19 59,38%
  • Против

9 28,13%
  • Само за слабите ученици

4 12,50%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на smilegirl12
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    много ясно, че против
    Само да не я караш

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Против, твърде много финансов ресурс с почти никаква възвръщаемост. Ако си педераст и казармата няма да те оправи, ако си мъж - не ти е нужна.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Аз бях в много голямо поделение и имахме всичко на всичко 2 лавки, в които почти нямаше какво да се купи. Оръжието беше много строго съхранявано и то разделно от мунициите. Получваш го само при занятия или караул. Отчитането на патроните беше точно до бройка и нищо не можеше да изчезне.
    Прилича ми на учебния център във Враца, където бях три месеца. В София след това беше напълно различно. Лафки, ресторанти, магазини и не знам си кво, резервни патрони имахме всички, защото се случваше на караул да си постреляме, а след това трябваше да запълним липсите. Автоматите ни бяха до стаите заключени в шкафове, които нямаше смисъл да бъдат заключени, защото вратичките пак се отваряха. Дори на моя смяна откраднаха два, мен ме пратиха в ареста, където се наспах. Иахме БТР-и с пълно бойно оборудване, което понякога изчезваше, но и с тях намирахме начин да се оправим.

a taka noki neshte da bade tormzen a vi e otide v rusia na voina shtom isakte

v balgaria kazarama nimam i nimam da ima kazarma kazarma ---- we -------- they
    Последно редактирано от killer6 : 08-01-2014 на 19:07

Трябва, защото това е дисциплина, а не защото ти дават пушка и да убиваш. Общо взето ще се намалят "хулиганите" по улиците и страната ще започне да прогресира малко по малко!!!!

Цитирай Първоначално написано от killer6 Виж мнението
    abe ako se izdignesh malko poluchavash naprimer bashtami ima ogromen nog ot kazarmatA kato i mislashe 2 oragi ne sam siguren no mai imashe
    Грамотноста забрави?

Твърдо ЗА ! Ще намалеят тея женчовци, а и в една казарма трябва всичко да е под контрол и няма как да се увеличат убийствата, кражбите на оръжия и т.н. и т.н.

Против съм.

АЗ СЪМ ТВЪРДО "ЗА" ДА ВЪРНАТ КАЗАРМАТА !!! Просто ми писна някакви хлапета да ходят по улиците облечени като пълни идиоти да се мислят за "Феймъси" и тъй подобни простотии. Да си бръснат краката и ръцете, да пишат на "ei tos maimunski ezik" Целият им живот да зависи от това колко харесвания имат във Фейсбук. Просто трябва да се върне пълният комунистически режим в страната. Тогава каквото и да става ще сме непобедими .

Супер фен Аватара на fanton1
    и аз мисля като теб simsonS50
    Последно редактирано от fanton1 : 08-08-2014 на 18:14

NI SME TAIVA smt006 ZATOVA KAZARMA NE ISAKME ! NIAMAM E I RESURSI AKO ISKATE KAZARMA OTIDE I OKRADETE NIAKOIA DARGAVA PA DAITE RESURSITE NA BALGARI PA I FLOTA SHTE IMAME !

Cool

NI SME TAIVA :
    ZATOVA KAZARMA NE ISAKME ! NIAMAME I RESURSI AKO ISKATE KAZARMA OTIDE I OKRADETE NIAKOIA DARGAVA PA DAITE RESURSITE NA BALGARI PA I FLOTA SHTE IMAME !

Определено казармата отнема адски много ресурс при наличието си. Освен това, когато в България няма армия в истинския смисъл на думата, няма никакво оправдание за харченето на пари с казармата. Няма никаква полза от нея. Както някой по-горе каза, който си е мъж си е мъж и без да ходи там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си