.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от vani sun Виж мнението
    Здравей! Аз съм на 12(горе долу колкото теб) и аз нямам гърди, но просто нося малко по- голям сутиен с подплънки и всичко е ок. Важно е да имаш по- големи гърди, все пак момчетата това искат. При мен е така и се радвам на голямо мъжко внимание
    Ти в ред ли си? На 12, а вече се радва на голямо мъжко внимание?! От педофилите може би? Какво, от рано курва ли ще ставаш? Отчайвам се вече. Алоо, родителите?

От бозата ще ти порасне задника, ама цици - слабо.

Такива лолитки като вас са радост за всички педофили.

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Очаквам тема от сорта на:

Омг, wtf, вече съм на 9, а още нямам гърди, какво да правя?
    На 9 не може да се пише толкова грамотно. Ще си позволя да те поправя" "ОМГ, wtf? вече съм на 9 а още нямам гърди? какво да правя."

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    То все едно.вие не сте мислили зa тия нещa..
    може би не помнят какво им се е въртяло в главите, както аз не се сещам
    лапешките години за помнене лиса?

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Цитирай Първоначално написано от StawberryLiny Виж мнението
    имам нужда от гърди!
    Имаш нужда от гърди?

На 11 си? Нормално е да нямаш, едвам сега навлизаш в пубертета. Има момичета, които на тази възраст имат г/д какво да сложат в сутиените си, но по-голямата част ходят с празни и ги носят уж, за да се правят на по-големи и интересни, което отстрани е смешно.

не съм ти чел целия пост... гърдите растат най бързо при пластичен хирург със силикон.

Ахахх. То като се замисля, като бях ученик, някой мои съученички в 11 клас нямаха все още нищо под "сутиена" ам това,не пречи да я.. {}

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от StawberryLiny Виж мнението
    момиче на 11г. имам нужда от гърди
    Изумена съм колко правилно се развиват следващите поколения, честно!

Като порасне с една-две години ще спре да се комплексира и няма да ѝ прави впечатление. Момчетата в тая възраст нищо, че са малки само цици и секс са им в главата

Обичам момичета, които имат цици, но и такива, които не са кухи в главата.
    Последно редактирано от Waaazzaaaap : 08-02-2014 на 18:13

Пий боза

Ама бавно да я пиеш бозата, че ако я пиеш бързо се стича в задника.

Рано ти е да мислиш за тези неща, а и гърдите растат до 24-годишна възраст, така че не се притеснявай... но и не виждам защо трябва да се връзваш на обидите на твоите ''приятели''

Цитирай Първоначално написано от vani sun Виж мнението
    Здравей! Аз съм на 12(горе долу колкото теб) и аз нямам гърди, но просто нося малко по- голям сутиен с подплънки и всичко е ок. Важно е да имаш по- големи гърди, все пак момчетата това искат. При мен е така и се радвам на голямо мъжко внимание
    Момчетата това искат???и ти веднага реши да им угодиш, нали?...и не е ''мъжко внимание'', защото те не са никакви мъже, а поредните пикльовци

Голям фен Аватара на Slobbery
    Мачкай ги всеки ден и повтаряй 'цици, пораснете' по 3 пъти.. Резултатът ще се появи бързо..

~

anonymous768631
    Guest
    Не е гаранция. И на 22 пак можеш да си останеш дъска. Според мен си ги закопчей с тиранти за гащите. Няма да се вижда, когато си облечена, но е крайно ефективно. Аз така правих и сега да видиш що пищна гръд имам.

Цитирай Първоначално написано от ... Виж мнението
    Не е гаранция. И на 22 пак можеш да си останеш дъска. Според мен си ги закопчей с тиранти за гащите. Няма да се вижда, когато си облечена, но е крайно ефективно. Аз така правих и сега да видиш що пищна гръд имам.
    +1
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си