- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми порастнат гърди по-бързо без силикон?
От бозата ще ти порасне задника, ама цици - слабо.
Такива лолитки като вас са радост за всички педофили.
Имаш нужда от гърди?
На 11 си? Нормално е да нямаш, едвам сега навлизаш в пубертета. Има момичета, които на тази възраст имат г/д какво да сложат в сутиените си, но по-голямата част ходят с празни и ги носят уж, за да се правят на по-големи и интересни, което отстрани е смешно.
не съм ти чел целия пост... гърдите растат най бързо при пластичен хирург със силикон.
Ахахх. То като се замисля, като бях ученик, някой мои съученички в 11 клас нямаха все още нищо под "сутиена" ам това,не пречи да я.. {}
Като порасне с една-две години ще спре да се комплексира и няма да ѝ прави впечатление. Момчетата в тая възраст нищо, че са малки само цици и секс са им в главата
Обичам момичета, които имат цици, но и такива, които не са кухи в главата.
Последно редактирано от Waaazzaaaap : 08-02-2014 на 18:13
Пий боза
Ама бавно да я пиеш бозата, че ако я пиеш бързо се стича в задника.
Рано ти е да мислиш за тези неща, а и гърдите растат до 24-годишна възраст, така че не се притеснявай... но и не виждам защо трябва да се връзваш на обидите на твоите ''приятели''![]()
Мачкай ги всеки ден и повтаряй 'цици, пораснете' по 3 пъти.. Резултатът ще се появи бързо..![]()
~
Не е гаранция. И на 22 пак можеш да си останеш дъска. Според мен си ги закопчей с тиранти за гащите. Няма да се вижда, когато си облечена, но е крайно ефективно. Аз така правих и сега да видиш що пищна гръд имам.