.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Вярно, може да има рай и ад... ама може и да няма... защо да не си живея като за последно,

То па един живот дето го водиш "като за последно". Кажи, какво толкова правиш.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Недей, остави го. Големия куражлия ми се изкарва нещо, некви белези показва, тва-онова... :дддддд

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Не казвам че не трябва да се движим за да не грешим. Ако несъзнателно направим три шестици значи зла сила ни е накарала да го направим. Ако Бог е с теб то няма да има зла сила. Нещата написани долу ги разбирам трудно но ги разбирам горе-долу. Аз разнасям истина.
    зависи и за кой Бог говориш, и няма нищо кой знае колко мъчно в проявата на правилно разбиране (относно тези неща), дори и ако не си сигурен, че разбираш написаното в Библията, например, защо Му е на истинския Бог да допусне някакъв невярващ/неокултист да пострада тежко само защото някаква си зла сила, действувайки чрез системата на човешката(666) религия/духовност, е направила да му се въртят три шестици в ума?!, какво би бил виновен той за това че някой или нещо му се натрапва макар и по духовен път?!, например, ако някакви дечица си играят на детската площадка, и не дай си Боже някакъв чичко ги заговори и успее да ги убеди да отидат с него ужким до близката сладкарница, а всъщност до близката горичка за да блудства с тях там, тогава какво биха били виновни тези невинни създания за това че някой им докарва/причинява това?!, така и ако някой успее да натрапи зла мисъл в нечий ум, тогава защо потърпевшият да бъде виновен за това?!

"Горко на света поради съблазните, защото е неизбежно да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда!" Матей 18: 7
    Последно редактирано от npp : 07-29-2014 на 19:32

Мега фен Аватара на an7raks
    Точно, каквото искам, това си правя... Защо мислиш, че трябва да е нещо специално?

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    зависи и за кой Бог говориш, и няма нищо кой знае колко мъчно в проявата на правилно разбиране (относно тези неща), дори и ако не си сигурен, че разбираш написаното в Библията, например, защо Му е на истинския Бог да допусне някакъв невярващ/неокултист да пострада тежко само защото някаква си зла сила, действувайки чрез системата на човешката(666) религия/духовност, е направила да му се въртят три шестици в ума?!, какво би бил виновен той за това че някой или нещо му се натрапва макар и по духовен път?!, например, ако някакви дечица си играят на детската площадка, и не дай си Боже някакъв чичко ги заговори и успее да ги убеди да отидат с него ужким до близката сладкарница, а всъщност до близката горичка за да блудства с тях там, тогава какво биха били виновни тези невинни създания за това че някой им докарва/причинява това?!, така и ако някой успее да натрапи зла мисъл в нечий ум, тогава защо потърпевшият да бъде виновен за това?!

"Горко на света поради съблазните, защото е неизбежно да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда!" Матей 18: 7
    Затова казах и че света е жесток, и за това разнасям истината. А тези които познават истината и въпреки това грешат по своя воля. За тях наказанието е по-голямо. Повечето хора са чували че звездата на Давид символизира зло но те не са се интересували. Те не са потърсили истината.. не всеки има късмета да я намери. И въпреки че не знаят какво правят те си поемат наказанието. Няма как да ти го обясня това.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Вярно, може да има рай и ад... ама може и да няма... защо да не си живея като за последно, пък, ако случайно има продължение, берекет?
    Това звучи забавно но не е. Има рай и ад.

Мега фен Аватара на an7raks
    Да, да, още малко ще кажеш и, че негрите съществуват...

Мега фен
    Затова казах и че света е жесток, и за това разнасям истината.
    Каква е тази истина дето е разнасяш, обясни малко по-ясно. Имаш ли религия, каква е, какво проповядва? Мерси.

Идваш и ни казваш аз разнасям истината и какво очакваш от нас, малко звучиш като "свидетеля" нпп.

Толкова проповедници и всеки с претенции за истина, а нпп и с претенции за богоизбраност.

Той също казва че, разнася "истината":
    http://vbox7.com/play:0796744f16
    Последно редактирано от defender : 07-29-2014 на 21:43

не бе , не , влезе в тиин форум да зарибяваш деца по некви религиозни теми?

що пък ние трябва да ти вярваме на теб?

що пък да има рай и ад? По тая логика всички трябва да горим в ада, щото всеки има грехове.

Никой нищо не знае какво следва след смъртта. Теории - хиляди..

Никой не е успял да промени човечеството, да ни направи по-разумни, да спре войните. Дори Бог.

хАйде поздрав

и 666 http://vbox7.com/play:66979189&start=14

корабе, ако имам 666 на телефония номер, ще умра ли? - разнеси ми истината, сипи ми да хапна.
    ще ти гостуват отличнички да те хранят :Д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ще ти гостуват отличнички да те хранят :Д
    Може ли да питам с кво или съм още малка?

s kakvoto ima

Мега фен

[img]g[/img]

Мега фен
    браво корабе, разбираш я ти истината.

Мега фен Аватара на tori
    Хах, бахти гифчето. :дд

Мега фен
    Затова казах и че света е жесток, и за това разнасям истината. А тези които познават истината и въпреки това грешат по своя воля. За тях наказанието е по-голямо. Повечето хора са чували че звездата на Давид символизира зло но те не са се интересували. Те не са потърсили истината.. не всеки има късмета да я намери. И въпреки че не знаят какво правят те си поемат наказанието. Няма как да ти го обясня това.
    звучиш като (така да се каже) "женския" вариант на дифендър, и той като теб обича да говори за неща, които не си е обяснил, нито може да разсъди достатъчно, като дори игнорира истината, която му е свидетелствувана все едно е нито чул нито видял, и даже не посочва конкретни смислени доводи според правдата, но обвинява като казва неща от рода на: "ти си лъжепророк, защото лъжепророкуваш", понеже ако в такъв случай го питаш кои са конкретните лъжепророчествата, които е намерил, той не може да представи (доказателства за) такива, и ти постъпваш по подобен начин, само че с нещо като типичната лекомислена интуиция срещана при окултните жени, чийто "плод" е като духовния еквивалент на поредния пълен с всякакви химикали хамбургер от макдоналдс пльоснат на тезгяха с думите: "ей го на", ако можеш да разбереш поне това, че светът не е сам по себе си жесток, но именно нечестивата човешка религия/духовност го прави да изглежда жесток, и точно тя е "светът", който е посочван като лош в Св. Писание(Библията), а именно царството на духовното беззаконие

Мега фен
    Когато "езичника-свидетел на Словото" започне да свидетелства се чувствам ето така:

http://vbox7.com/play:f7e05518

Мега фен
    Когато "езичника-свидетел на Словото" започне да свидетелства се чувствам ето така:

http://vbox7.com/play:f7e05518
    бъди свободен от всяка суета, но и не стъпквай брата

"ти защо съдиш брата си? а пък ти защо презираш брата си? Понеже ние всички ще застанем пред Божието съдилище. Защото е писано: - "Заклевам се в живота Си, казва Господ че всяко коляно ще се преклони пред Мене, И всеки език ще славослови Бога". И тъй, всеки от нас за себе си ще отговаря пред Бога. Като е тъй, да не съдим вече един друг; но по-добре да бъде разсъждението ви това - никой да не полага на брата си спънка или съблазън." Римляни 14: 10-13
    Последно редактирано от npp : 07-30-2014 на 08:11

Мега фен
    бъди свободен от всяка суета, но и не стъпквай брата
    И затова да не казвам това, което мисля за истина и за правилно ли.
    Казвам това, което мисля за истина с цел да я изразя, а не с цел да те стъпквам, чувството на стъпкване е някъде вътре в тебе, а не в моето намерение. Чувството на стъпкване идва от стъпкването на лъжливото свидетелство в тебе, а не от това, че стъквам тебе като човек сам по себе. Отдели себе си от лъжесвидетелството и ще видиш, че не те стъпквам. Гледай на лъжесвидетелството като на нещо отделно от тебе, но не, ти си го гледаш като някаква твоя си превилегия и заслуга и затова ти е гадно че го стъпквали.
    Последно редактирано от defender : 07-30-2014 на 11:01

Мега фен
    И затова да не казвам това, което мисля за истина и за правилно ли.
    Казвам това, което мисля за истина с цел да я изразя, а не с цел да те стъпквам, чувството на стъпкване е някъде вътре в тебе, а не в моето намерение. Чувството на стъпкване идва от стъпкването на лъжливото свидетелство в тебе, а не от това, че стъквам тебе като човек сам по себе. Отдели себе си от лъжесвидетелството и ще видиш, че не те стъпквам. Гледай на лъжесвидетелството като на нещо отделно от тебе, но не, ти си го гледаш като някаква твоя си превилегия и заслуга и затова ти е гадно че го стъпквали.
    и какво точно е лъжесвидетелството, което съм написал в този форум?!, представи поне нещо конкретно

Може да ме питате какво означава даден символ, как действа, дали е зъл и така нататък. Но няма да ви обяснявам повече за това което съм писал горе защото вие не разбирате, само вашето си знаете. Дори не си правите труда да разберете.

Мега фен
    и какво точно е лъжесвидетелството, което съм написал в този форум?!, представи поне нещо конкретно
    Ще кажеш, че не сме говорили.

Може да ме питате какво означава даден символ, как действа, дали е зъл и така нататък.
    Как така как действа и дали е зъл, те символите нали са неодушевени?

Ти някакъв баяч ли си, така и не се представи, с окултизъм ли се занимаваш?
    Последно редактирано от defender : 07-30-2014 на 21:45

Ще кажеш, че не сме говорили.

Как така как действа и дали е зъл, те символите нали са неодушевени?

Ти някакъв баяч ли си, така и не се представи, с окултизъм ли се занимаваш?
    Ама писна ми от теб толкова си тъп. Кръста неодушевен ли е бе? Кръста се подразбира като добър символ. Като погледнеш петолъчката за какво се сещаш? Символа е одушевен от създателя си. Кръста е одушевен от Бог а Бог е добро. Значи кръста символизира ДОБРО. Няма да отговарям на подобен пост. За това ти казвам не ми се прави на знаещ вместо това се опитай да разбереш за какво ти говоря. И без това ми е трудно да обясня.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 07-31-2014 на 00:51

И като гледаш начина по който пиша сериозно ли мислиш че се занимавам с окултизъм? Християнин съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си