.
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Threaded View

Question Кое парче от пъзела липсва?

Така момчета и момичета имам огромна нужда от помощ от вас, понеже ме е срам да питам родителите си... абе аз никога не съм ги запознавал с момичето ама това е друга тема, да не се отклонявам . Та аз съм момче на 18 години. Преди една година се запознах с момиче от един форум и й поисках фейсбука й. Оказа се, че е красавица и със невероятен характер, който адски много ми допада. Сега една година по-късно вече сме страшно близки, много се радваме един на друг, страхотно е колко общи неща имаме и... абе много ми харесва това момиче бе! И допреди една седмица и признах, че много я харесвам и изобщо, че имам симпатии към нея. Тя ми каза, че било рано нещо от тоя род май, не помня много, а и не мога да видя, да превъртя чата понеже двамата си пишем адски много и просто... доста време би отнело, но ако е трябва да знаете, за да ми помогнете, заемам се! ЕДНА ГОДИНА МИНА, може пък вече да съм закъснял...! Проблема е, че и аз не знам какъв е проблема... Заливаме се един друг с комплименти, точно за мен ми е тя, само тя ми пасва точно от всички момичета, с които съм се познавал досега!

П.П. И още нещо... не съм някакъв мрачен характер дето ще те изяде само с поглед (както изглеждам на снимката)
    Последно редактирано от bgcommander : 07-28-2014 на 13:18 Причина: Допълнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си