- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЖИВОТЪТ МИ Е ПЪЛЕН
^ ahahhahaahhahahaa
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
nameri si partniorka takak givotati shte ima smisal predi tova si nameri smislena rabota
Кой го казва? Да постна ли един аудио запис да се напикаят да ти се смеят къв си путьо лабилен с липса на какъвто и да е социален опит, а?
Ако беше толкоз умен неаше да си на това дередже, келеш загорял.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
АХаухауаа ми как няма да го кажа ве абстинентен ни в клин ни в ръкав ми скачаш, гледай къв си жалък. Путьо жалък, другия път си трай.
Dr. Gregory House
не искаш да пускам твоите снимки как сЕ правиш на охилен олигофрен в цикАЛ
браво ;с
Dr. Gregory House
putkaboy gei spleskan pedal gmech pomak bokluk chifut gmech gomno turchin terorist diunerdjiq marmot slon balyk oligofren ciganche
И аз това чакам.
Бтв, Цецо, не стига че си груб, но в момента пращиш от глупост.
Аз дето не съм човек, който много се меси, ще ти кажа да млъкнеш, защото в случая се излагаш "заплашвайки" човек, който до скоро наричаше свой приятел. Пък и постъпката е глупава сама по себе си, нито си повече от него, нито той повече от теб. И двамата както Крис каза, сте много недорасли, така че просто си замълчи и си стой с достойнството, което във форума ти е останало.
Честно, умря темата на момичето, чак жал ми стана. Винаги превръщате нещо хубаво в баси спамаджийската простотия.
*сън*
нот енаф драма