.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Голям проблем

Здравейте аз съм момче, но може да ми помогнете. Постоянно ми се чука и то мощно. Сутрин чепа е надървен. Като видя голи пичи баджаци и откачам. Имам желание да пръсна всички малки мокри влажни сливки. Дори след като клатя ми трябват 15 мин и мисля за други мацурани. Няма значение коя е, просто 1 път и омръзва и трябва друга. Това е откакто се помня. Лошото е, че когато някоя сочна пичка ме гали или потърква дупе в мен ставам като камък и не мога да я бавя. Качвам я на коня и това е. Лошото е, че съм попадал на много мокри сливи и ме е изпълвало на макс. Дали това е голям проблем и може ли някое момиче да ми помогне? Благодаря Ви, ще чакам отговор с притаен дъх и ръка върху клавиатурата.
    Последно редактирано от chepami : 07-29-2014 на 22:05

бааа мн си загорял човек... вземи изчукай за 1 ден няколко, и кажи дали ти е помогнало, или хвани 1 путе и го изчукай 5-6-7-8-9 пъти за деня и виж има ли резултат...

може би да е проблем, сливата ако е суха и иска любовна игра преди това

Не знам, май си прав. Не очаквах толкова бърз отговор. За сега ще се взема в ръце и утре ще звънна няколко телефона. Благодаря ти за помощта и дано се окажеш прав само не разбрах едновременно ли трябва с няколко, защото с две съм пробвал, но ефекта е за около 20 мин и всичко преминава. Ако това не помогне ще ида на лекар в петък, защото не се издържа.

пробвай мъжко, ще забравиш за всички влажнотии дето си мислиш. ако пък се оставиш и да ти го подадат...направо ще се преродиш.

Успех и пиши пак за резултат!

Ставаме двама (въпреки, че като ми се потърка някоя ставам камък само на едно място)

Цитирай Първоначално написано от de-X-ter Виж мнението
    пробвай мъжко, ще забравиш за всички влажнотии дето си мислиш. ако пък се оставиш и да ти го подадат...направо ще се преродиш.

не ми се вярва да си пада по мъже като теб...
    "Дали това е голям проблем и може ли някое момиче да ми помогне?"

Цитирай Първоначално написано от de-X-ter Виж мнението

Нямам нищо против вас от другия бряг, но не карайте и нормалните да пробват вашите методи. Явно при теб е подействало. Продължавай в същия дух и не се крий.

Цитирай Първоначално написано от igaydarov Виж мнението
    не ми се вярва да си пада по мъже като теб...
    "Дали това е голям проблем и може ли някое момиче да ми помогне?"
    Ако искаш да ме заговориш ми пиши на лично и не спами темата на човека, но ако си този от снимката недей...

Цитирай Първоначално написано от chepami Виж мнението
    Нямам нищо против вас от другия бряг, но не карайте и нормалните да пробват вашите методи. Явно при теб е подействало. Продължавай в същия дух и не се крий.
    моя бряг си е много правилен и както забелязваш хич и не се крия... и btw приех проблема ти и съм напълно сериозна в съвета си.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Нимфомания?

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Здравейте аз съм момче, но може да ми помогнете. Постоянно ми се чука и то мощно. Сутрин чепа е надървен. Като видя голи пичи баджаци и откачам. Имам желание да пръсна всички малки мокри влажни сливки. Дори след като клатя ми трябват 15 мин и мисля за други мацурани. Няма значение коя е, просто 1 път и омръзва и трябва друга. Това е откакто се помня. Лошото е, че когато някоя сочна пичка ме гали или потърква дупе в мен ставам като камък и не мога да я бавя. Качвам я на коня и това е. Лошото е, че съм попадал на много мокри сливи и ме е изпълвало на макс. Дали това е голям проблем и може ли някое момиче да ми помогне? Благодаря Ви, ще чакам отговор с притаен дъх и ръка върху клавиатурата.
    Ми освен да те запозная с бившата ми класна, друго не се сещам

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Ми освен да те запозная с бившата ми класна, друго не се сещам
    Благодаря ти пич. Ето 1 човек, който разбира мъката ми. Сигурно е над 50, но това може да ме спаси

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Благодаря ти пич. Ето 1 човек, който разбира мъката ми. Сигурно е над 50, но това може да ме спаси
    Всъщност е на 45, ноо е една много поддържана (от учителите главно) жена. Ще ти хареса.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Тролващ загорял некадърник , който се мисли за интересен

Цитирай Първоначално написано от InnocentFuck Виж мнението
    Тролващ загорял некадърник , който се мисли за интересен
    Не очаквах такава прозорливост. Не съм видял че трябва да се описваме в коментара на тази тема Явно ти си първият, който се е описал. Продължавай да бъдеш така честен със себе си и околните.

Супер фен Аватара на Christinna
    Гадното е, че още не са измислили лек за простотията.

Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Гадното е, че още не са измислили лек за простотията.
    Моля пиши по темата. Ако не можеш да помогнеш поне не се опитвай да търсиш и предлагаш лекарства. Продаването на лекарства по интернет не е разрешена от закона! Моля потърси в аптеката. И все пак ще опитам да ти помогна, като ти дам съвет да пуснеш тема, че ти е гадно и търсиш лек за простотията си, дано ти помогнат.

Супер фен Аватара на Christinna
    Моля пиши по темата. Ако не можеш да помогнеш поне не се опитвай да търсиш и предлагаш лекарства. Продаването на лекарства по интернет не е разрешена от закона! Моля потърси в аптеката. И все пак ще опитам да ти помогна, като ти дам съвет да пуснеш тема, че ти е гадно и търсиш лек за простотията си, дано ти помогнат.
    Веднага пускам тема! Само гледай пръв да коментираш.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    На 10 години ли си ...
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA Виж мнението
    На 10 години ли си ...
    Всъщност съм на 6. Но това не е по темата. Да не би да учим в 1 детска градина?

хм, кофти работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си