Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
1. Аз съм момиче
2. Защо ми е да мачкам по-слабите? Винаги има някой, който е над теб. Някои го правят като вид закачка.
Има момичета, които си го простят, но е тъпо да удариш, както ти каза да пребиеш жестоко, някого по-слаб от теб. Не ѝ обръщаш внимание и това е. Никога не съм разбирала защо всеки първо търси да оправя нещата с бой. Когато се налага, ок, обаче има случаи, в които може с думи или игнорираш човека, но всеки търси да се бие и после да се хвали насам и натам.
Като си ядосан може да си изкараш яда на нещо друго. По-добре бий боксова круша, отколкото човек.
Всеки мисли по различен начин. Едно време и на мен не ми пукаше какво мислят и какво говорят хората но сега ми пука. На теб не ти доставя удоволствие да мачкаш по-слабите но на мен ми доставя. И въпреки че нищо не мога, не мога да се бия, не мога да общувам с хората. Ходи на фитнес? Не мога да го бия, но колкото и години да е мачкал фитнес - един куршум в главата и до там. Притежавам умения да създам бомба чрез 2 телефона това пак е нещо, с това мога да съборя цяла сграда. Като сам ядосан си изкарвам яда върху себе си като се режа по ръцете със стъкло. За да не му отвърна на обидите и подигравките аз си изкарвам яда върху себе си. Знай че само заради Бог се спирам. И аз вярвам, забелязал съм и ЗНАМ че всичко се връща на тоя свят. Само заради това се сдържам. Иначе всеки мой съвет е полезен.